Blackmagic Design MultiView 4
Blackmagic Design MultiView 4
Blackmagic Design MultiView 4
Blackmagic Design MultiView 4
Blackmagic Design MultiView 4
Blackmagic Design MultiView 4
Blackmagic Design MultiView 4

Blackmagic Design MultiView 4

MultiView 4

1026680
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
6 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Se opp til fire bilder på en og samme skjerm
Multiview 4 har fire helt uavhengige 6G-SDI-innganger som fungerer med alle SD-, HD- og UHD-formater opp til 2160/30p og gir deg mulighet til å vise opp til fire ulike bilder på en TV/monitor. Ettersom her rute er helt uavhengig av de andre, kan hvert bilde vises i ulike videoformat og bildehastighet og er uvurderlig når du har liten plass å jobbe på.

MultiView fungerer både til vanlig HD TV/monitor men også til Ultra HD TV/monitor. Skarpheten og oppløsningen utnyttes maksimalt med en UHD-skjerm og det innebærer at du får full HD i hvet bilde. Du kan også slå på lydmåler, tilpasse etiketter m.m. i hver visning.

MultiView 4 er kompatibel med Teranex Mini Rack Shelf så du kan bruke den på skrivebord eller rackmontert. Du kan også legge til en valgfri Teranex Mini Smart Panel for full frontpanelkontroll. MultiView 4 kan ta strøm både fra nettadapter og Ethernet.

  • 4x 6G-SDI-innganger med Loop-utganger
  • 1x SDI & 1x HDMI Multiview-utganger
  • Støtter SD, HD, UHD 4K, DCI 4K
  • Uavhengige innganger støtter ulike formater samtidig
  • Standard 2x2 konfigurasjon
  • Ethernet for fjernstyring
  • 1RU aluminium Chassi
  • Innebygd Multi-Voltage strømforsyning
  • Støtter 48VDC POE +

Her kan du lesa mer om produktet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.