Kampanje
Blackmagic Design PYXIS 6K EF-mount
Blackmagic Design PYXIS 6K EF-mount
Blackmagic Design PYXIS 6K EF-mount
Artikkelnummer: 1100726

Blackmagic Design PYXIS 6K EF-mount

Avansert 6K fullformatkamera med en utrolig allsidig design

Nettlager
Bestillingsvare
Butikklager:
 • Fullformat 6K-sensor
 • Opptil 6K 36 fps video
 • Dobbel innebygd ISO opp til 25 600
40 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blackmagic PYXIS 6K er et avansert digitalt filmkamera som gir nøyaktige hudtoner og rike organiske farger. Det har en ekstremt allsidig design som gjør at du kan bygge den perfekte kamerariggen for din produksjon! Du får en fullformat 36 x 24 mm 6K-sensor med bredt dynamisk omfang og et innebygd optisk lavpassfilter som er perfekt tilpasset sensoren. Blackmagic PYXIS kan filme i alle standardoppløsninger og bildefrekvenser fra HD opp til DCI 4K og til og med 6K. Den tar til og med opp både 12-bit Blackmagic RAW og ekstremt små H.264 proxy-filer samtidig!

Fordeler

 • 6K-fullformatsensor
 • Video med opptil 6K 36 bilder per sekund
 • Dynamisk omfang på 13 trinn
 • Dobbel innebygd ISO opp til 25 600
 • 4" HDR LCD-berøringsskjerm
 • Tar opp i Blackmagic RAW og H.264-proxyer
 • To CFexpress-kortspor og USB-C-port
 • Ethernet- og 12G-SDI-porter
 • Live-synkronisering til Blackmagic Cloud og redigeringsprogrammer
 • Profesjonelle mini XLR-innganger med 48 volt fantomstrømforsyning
 • Inkluderer Blackmagic Generation 5 Colour Science

Få "Hollywood-looken" med digital film

Blackmagic PYXIS har de profesjonelle funksjonene du trenger til spillefilmer, TV-programmer og dokumentarer, men nå kan du bruke den samme kvaliteten til å lage filmatisk innhold til sosiale medier, YouTube-videoer og mer. Du får de samme funksjonene som med avanserte digitale kinokameraer, noe som gir dypere farger, større detaljrikdom og et større dynamisk omfang mellom de lyseste høylysene og de dypeste skyggene. Det er derfor spillefilmer ser så fantastiske ut, og nå kan du få de samme høye produksjonsverdiene for alle typer arbeid. Tenk deg å filme med digital film i storformat til uavhengige lavbudsjettfilmer, TV-reklame eller til og med bedriftsvideoer!

Digital filmsensor i storformat for kinofilm

Blackmagic PYXIS har en massiv fullformatsensor med en opprinnelig oppløsning på 6048 x 4032. Dette er nesten tre ganger større enn en Super 35-sensor og gjør at du kan filme med liten dybdeskarphet eller bruke anamorfe objektiver uten beskjæring for å få et ekte filmutseende. Enten du fotograferer i sterkt sollys eller nesten ikke noe lys i det hele tatt, gir det dynamiske området på 13 trinn med dobbel innebygd ISO opptil 25 600 fantastiske bilder med lite støy under alle lysforhold. I tillegg kan du filme med opptil 36 bilder per sekund ved full sensoroppløsning eller 120 bilder per sekund i vinduer. Denne fantastiske sensoren kombinert med Blackmagics fargevitenskap betyr at du får samme bildeteknologi som dyre digitale filmkameraer.

Opptak med utrolig høyt dynamisk omfang (HDR)

Avstanden mellom de lyseste og mørkeste delene av et bilde kalles dynamisk omfang og måles i trinn. Blackmagic PYXIS har et utrolig høyt dynamisk omfang på 13 trinn, noe som betyr at det bevarer flere detaljer i de lyseste og mørkeste områdene i et bilde enn enkle videokameraer kan. Dette gjør at du kan stille inn eksponeringen for en innendørsscene, for eksempel en kafé, og likevel beholde detaljene i sterkt utelys som kommer inn gjennom et vindu. Du får også flere farger enn det standard DCI-P3-fargerommet som brukes til spillefilmer. I tillegg følger DaVinci Resolve Studio med kameraet, noe som gir deg full kreativ frihet med full eksponeringsjustering og tilbakestillingskontroller for fargegradering!

Flere oppløsninger og bildefrekvenser

Blackmagic PYXIS kan filme i alle standardoppløsninger og bildefrekvenser fra HD til DCI 4K og til og med 6K. Du kan til og med ta stillbilder med 24,6 megapiksler! Blackmagic PYXIS tar bilder med opptil 36 bilder per sekund ved 6048 x 4032 3:2 open gate eller 60 bilder per sekund ved 6048 x 2520 2.4:1 og 60 bilder per sekund ved 4096 x 2160 4K DCI. Hvis du ønsker høyere bildefrekvenser, kan du vise sensoren og filme med opptil 100 bilder per sekund ved 2112 x 1184 Super 16. Du kan til og med jobbe i ekte anamorfisk 6:5 med mye høyere oppløsning enn andre kameraer som bruker anamorfiske objektiver i 4,8K 24 bps ved 4832 x 4032. Du kan til og med filme 120 fps i 1080HD! Med Blackmagic PYXIS kan du alltid filme i riktig oppløsning for jobben!

Generasjon 5 fargevitenskap

Blackmagic PYXIS er utstyrt med den samme Generation 5-fargevitenskapen som den avanserte URSA Cine, og gir enda bedre bildekvalitet med fantastiske, nøyaktige hudtoner og naturtro farger i hvert eneste bilde. Du får en ny dynamisk 12-bit gammakurve som er utviklet for å fange opp mer fargedata i høylys og skygger, noe som gir flottere bilder. Colour Science håndterer også en del av den komplekse Blackmagic RAW-bildebehandlingen, slik at data om farger og dynamisk omfang fra sensoren bevares via metadata som du kan bruke i etterbehandlingen. Dette betyr at du får bilder som har en naturlig filmlignende respons på fargejusteringer i etterbehandlingen med DaVinci Resolve.

Profesjonelle tilkoblinger for tilpassede rigger

Blackmagic PYXIS har et bredt utvalg av tilkoblinger for lyd, monitorering, strøm og mer. Kameraet har en 12G-SDI-utgang for overvåking med støtte for HDR- og Ultra HD-utgang. Det betyr at du kan koble til en SDI-skjerm for å overvåke bilder, med eller uten et overlay som viser kritisk informasjon og kamerastatus. SDI gir mulighet for mye lengre kabelstrekk enn HDMI, noe som gjør det enklere å nå skjermer som befinner seg lenger unna på settet. Det finnes også en mini XLR-kontakt med 48 volt fantomkraft for mikrofoner, en 3,5 mm videokamera-lignende mikrofoninngang, tidskodeinngang, referanseinngang, hodetelefontilkobling og en låsbar DC-strømkontakt!

Leveres med

 • Blackmagic Design PYXIS 6K Cinema Box-kamera fra Blackmagic Design
 • PYXIS standard monteringsplate
 • PYXIS SSD-monteringsplate
 • Strømforsyning med internasjonale adaptere (60 W)
 • DaVinci Resolve Studio-aktiveringsnøkkel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen