Blackmagic Design SmartScope Duo 4K 2
Artikkelnummer: 1032366

Blackmagic Design SmartScope Duo 4K 2

SmartScope Duo 4K 2

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
14 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Doble 8-tommers skjermer som lett kan monteres i et 19 tommers rack. Enheten har som oppgave å vise tally-lys rundt bildet i rødt, blått og grønt. Skjermene kan håndtere SDI-signaler i SD, HD eller 3G, og sender signalet via loop-utgang. Innstillingene er gjort ved hjelp av en datamaskin som er koblet til skjermene via kablet internett.

I tillegg til å vise innkommende bilder kan SmartScope Duo 2K også vise waveform, vectorscope, RGB parade, YUV parade, histogram og lydnivåer.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.