Blackmagic Design SmartScope Duo 4K 2

SmartScope Duo 4K 2

1032366
9 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Doble 8-tommers skjermer som lett kan monteres i et 19 tommers rack. Enheten har som oppgave å vise tally-lys rundt bildet i rødt, blått og grønt. Skjermene kan håndtere SDI-signaler i SD, HD eller 3G, og sender signalet via loop-utgang. Innstillingene er gjort ved hjelp av en datamaskin som er koblet til skjermene via kablet internett.

I tillegg til å vise innkommende bilder kan SmartScope Duo 2K også vise waveform, vectorscope, RGB parade, YUV parade, histogram og lydnivåer.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.