SmartScope Duo 4K 2

Blackmagic Design SmartScope Duo 4K 2

1032366
10 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Doble 8-tommers skjermer som lett kan monteres i et 19 tommers rack. Enheten har som oppgave å vise tally-lys rundt bildet i rødt, blått og grønt. Skjermene kan håndtere SDI-signaler i SD, HD eller 3G, og sender signalet via loop-utgang. Innstillingene er gjort ved hjelp av en datamaskin som er koblet til skjermene via kablet internett.

I tillegg til å vise innkommende bilder kan SmartScope Duo 2K også vise waveform, vectorscope, RGB parade, YUV parade, histogram og lydnivåer.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.