Blackmagic Studio Converter

Blackmagic Design Studio Converter

1052406
  • Kommer i oktober 2021 – forhåndsbestill i dag!
  • Send all informasjon via 10G Ethernet
  • Konverterer signalet til SDI og gir strøm
9 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Studio Converter
Nettverkskabel 30M STP-61V
Koaksialkabel BNC/M-BNC/M 4694R 12G-SDI 5 meter svart
11 343 NOK
Studio Converter
Koaxialkabel BNC/M-BNC/M 4694R 12G-SDI 20 meter
FTP-nettverkskabel Cat6 50 meter
13 110 NOK
Blackmagic Studio Converter lar deg sende all informasjonen fra kameraet gjennom en enkelt kabel. Dette muliggjør tilkobling av alle video-, lyd- og talkback-tilkoblinger fra kameraet ved hjelp av bare én 10G Ethernet-kabel. Den konverterer signalet til kraftig SDI samtidig som det slår på kameraet. Dette gir de samme fordelene som med SMPTE fiber, men 10G Ethernet-kabelen er både lettere tilgjengelig og rimeligere.


Leveres med

  • Blackmagic Studio Converter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.