Blackmagic Design Studio Converter
Blackmagic Design Studio Converter
Blackmagic Design Studio Converter
Artikkelnummer: 1052406

Blackmagic Design Studio Converter

Blackmagic Studio Converter

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Kommer i oktober 2021 – forhåndsbestill i dag!
  • Send all informasjon via 10G Ethernet
  • Konverterer signalet til SDI og gir strøm
11 670 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Blackmagic Studio Converter lar deg sende all informasjonen fra kameraet gjennom en enkelt kabel. Dette muliggjør tilkobling av alle video-, lyd- og talkback-tilkoblinger fra kameraet ved hjelp av bare én 10G Ethernet-kabel. Den konverterer signalet til kraftig SDI samtidig som det slår på kameraet. Dette gir de samme fordelene som med SMPTE fiber, men 10G Ethernet-kabelen er både lettere tilgjengelig og rimeligere.


Leveres med

  • Blackmagic Studio Converter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.