Teranex mini - Smart panel

Blackmagic Design Teranex mini - Smart panel

1019016
1 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Teranex Smart panel fra Blackmagic Design er et frontpanel med både trykknapper og en LCD-skjerm for enklere manøvrering. LCD-skjermen viser også videostrømmen som passerer konverteren. Panelet passer til samtlige Teranex mini enheter og kan enkelt flyttes imellom de ulike enhetene. Fronten på Smart panel har samme størrelse som mini-enhetene.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.