Teranex mini - Smart panel

Blackmagic Design Teranex mini - Smart panel

1019016
1 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Teranex Smart panel fra Blackmagic Design er et frontpanel med både trykknapper og en LCD-skjerm for enklere manøvrering. LCD-skjermen viser også videostrømmen som passerer konverteren. Panelet passer til samtlige Teranex mini enheter og kan enkelt flyttes imellom de ulike enhetene. Fronten på Smart panel har samme størrelse som mini-enhetene.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.