Blackmagic Design Teranex mini - Smart panel
Blackmagic Design Teranex mini - Smart panel
Artikkelnummer: 1019016

Blackmagic Design Teranex mini - Smart panel

Teranex mini - Smart panel

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
1 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Teranex Smart panel fra Blackmagic Design er et frontpanel med både trykknapper og en LCD-skjerm for enklere manøvrering. LCD-skjermen viser også videostrømmen som passerer konverteren. Panelet passer til samtlige Teranex mini enheter og kan enkelt flyttes imellom de ulike enhetene. Fronten på Smart panel har samme størrelse som mini-enhetene.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK