URSA Mini Pro EF-Mount

Blackmagic Design URSA Mini Pro EF-Mount

1032895
2 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Denne objektivfatningen lar deg bruke objektivet med EF-fatning sammen med Blackmagic Design URSA mini pro. Fatningen har kontakter for elektronisk overføring av informasjon fra objektivet til kameraet. Kameraet kan lagre informasjon  om f.eks. modell på objektivet, serienummer, blenderverdi , fokusavstand og zoom-posisjon.

Leveres med

URSA Mini Pro EF Mount
Oppbevaringsfutteral
Shim Set
Baffle Tool
Skruer
Manual

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.