Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rull Matt Coated Paper 180gr 42" x 30 meter

Canon Rull Matt Coated Paper 180gr 42" x 30 meter

319225
599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Matt papir på rull

Canon Matt Coated Paper er et høykvalitetspapir på rull, med matt overflate som gir deg utskrifter med rike farger og dype sortfarger. Papiret har en vekt på 180g, bredde på 1067mm og leveres i ruller på 30 meter. Passer storformatsskrivere, og er egnet for bruk med blant annet CAD, GIS og EEC.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.