Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR
Artikkelnummer: 1014199

Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR

Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lyssterkt teleobjektiv med rask autofokus og en brennvidde tilsvarende 75-210 mm
  • Perfekt til portretter, men passer også godt til sport, produkt og naturfotografering
  • Objektivet er utstyrt med blenderring, værtetting, bildestabilisering samt rask, stille autofokus
16 834 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Målet for Fujifilm med XF 50-140 f/2,8 var å lage et zoomobjektiv så godt at det fullt ut kunne matche et fastobjektivs bildekvalitet. Det ble også resultatet.

  • Brennvidder tilsvarende 76-213mm på fullformat
  • Kanskje den beste telezoomen du kan få, uavhengig av kamerasystem
  • Lyssterk, f/2,8 gjennom hele zoomorådet
  • Værtettet

Værtettet telezoom for alle anledninger
Dette værtettede objektivet er utstyrt med Fujifilms glimrende bildestabilisator. Den har brennvidder på 50-140mm, noe som tilsvarer 76-213mm på fullformat, og største blender på f/2,8 gjennom hele zoomområdet.

I tillegg til å tåle ganske så mye nedbør, tåler den også støv og lave temperaturer. Objektivet har en trippellineær motor som gir meget rask og presis autofokus, og sammen med bildestabilisatoren gjør den at du aldri trener å miste et motiv.

Objektivet er proffenes valg til portretter, bryllup, konserter, sport og veldig mye annet.

XF-serien er Fujifilms toppklasse av objektiver, og tilbyr usedvanlig høy kvalitet på både optikk og konstruksjon. Disse objektivene alene er grunn nok til at mange velger Fujifilm X-systemet.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.