Kampanje

Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR

Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR

1014199
  • Lyssterkt teleobjektiv med rask autofokus og en brennvidde tilsvarende 75-210 mm
  • Perfekt til portretter, men passer også godt til sport, produkt og naturfotografering
  • Objektivet er utstyrt med blenderring, værtetting, bildestabilisering samt rask, stille autofokus
14 973 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

X-T4 Lens BundleSpar opptil 9 000,-

Når du kjøper Fujifilm X-T4 (kamerahus eller kit) sammen med utvalgte XF-red badge objektiver får du 3 000 kroner rabatt for hvert objektiv du kjøper i tillegg. OBS, maks 3 objektiver per kamerahus/kit. Rabatten trekkes fra direkte i kassen når Fujifilm X-T4 og objektivene ligger i handlekurven. Kampanjen varer t.o.m. 31/3.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR
Polarisasjonsfilter Sirkulært PD-CPL 72mm
Pusseklut Photo Microklear Cloth
15 781 NOK
Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR
Round Filter Unlocker
Objektivdekselholder m/strikk
15 141 NOK

Målet for Fujifilm med XF 50-140 f/2,8 var å lage et zoomobjektiv så godt at det fullt ut kunne matche et fastobjektivs bildekvalitet. Det ble også resultatet.

  • Brennvidder tilsvarende 76-213mm på fullformat
  • Kanskje den beste telezoomen du kan få, uavhengig av kamerasystem
  • Lyssterk, f/2,8 gjennom hele zoomorådet
  • Værtettet

Værtettet telezoom for alle anledninger
Dette værtettede objektivet er utstyrt med Fujifilms glimrende bildestabilisator. Den har brennvidder på 50-140mm, noe som tilsvarer 76-213mm på fullformat, og største blender på f/2,8 gjennom hele zoomområdet.

I tillegg til å tåle ganske så mye nedbør, tåler den også støv og lave temperaturer. Objektivet har en trippellineær motor som gir meget rask og presis autofokus, og sammen med bildestabilisatoren gjør den at du aldri trener å miste et motiv.

Objektivet er proffenes valg til portretter, bryllup, konserter, sport og veldig mye annet.

XF-serien er Fujifilms toppklasse av objektiver, og tilbyr usedvanlig høy kvalitet på både optikk og konstruksjon. Disse objektivene alene er grunn nok til at mange velger Fujifilm X-systemet.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.