Kampanje
Fujifilm Fujinon XF 100-400mm f/4.5-5.6 R LM OIS WR

Fujifilm Fujinon XF 100-400mm f/4.5-5.6 R LM OIS WR

Fujinon XF 100-400mm f/4.5-5.6 R LM OIS WR

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kraftig telezoom tilsvarende 150 - 600 mm utstyrt med både bildestabilisering og stativfot
  • Passer utmerket til sport og dyr, og objektivet kan kompletteres med telekonverter for enda større rekkevidde
  • Utstyrt med blenderring, værtetting og stille, rask autofokus
19 918 NOK

Fujifilm Winter Cashback

Få 4000 kroner tilbake!

Akkurat nå får du 4000 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra Fujifilm. For å benytte deg av tilbudet, registrer kjøpet ditt på Fujifilms nettside. For å se alle produktene som er inkludert i cashbacken og fullstendige vilkår, klikk på "les mer". Kampanjen gjelder t.o.m 18/1 - 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujifilm FUJINON XF100-400mm F4.5-5.6 R LM OIS WR er X-seriens første supertelezoom med en brennvidde som tilsvarer hele 152-609mm i 35mm-format. Objektivet består av 21 linseelement inndelt i 14 grupper med fem ED-linseelement og et Super ED-linseelement for å minimere risikoen for kromatisk aberrasjon oppstår.
Ved hjelp av objektivets kraftige bildestabilisering og den lave vekten kan du uten problem fotografere og få skarpe bilder selv ved håndholdt fotografering.

Autofokussystem

Objektivets autofokussystem består av doble linjære motorer som gir både lydløs og rask autofokus som gjør objektivet brukbart både ved sport- og f.eks. bryllupsfotografering. For enda raskere autofokus kan AF-området begrenses fra 5m-∞.

FUJINON XF100-400mmF4.5-5.6 er beskyttet mot fukt, støv og tåler lave temperaturer. Det fremre linseelementet har et vannavvisende fluorittbelegg som er mindre følsomt for flekker og enda enklere å rengjøre. Objektivets solblender har en skyvbar luke for raskt tilgang til f.eks polarisasjonsfilter.

Kompatibel med telekonverter (selges separat)

FUJINON XF100-400mmF4.5-5.6 er kompatibel med telekonverteren FUJINON Tele XF1.4X TC WR. Når de brukes sammen oppnås en brennvidde tilsvarende  213-853mm F6.3-8 i 35mm-format. Fasedetekterende autofokus er fortsatt tilgjengelig på F8.

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK