Sigma FP Kamerahus
Sigma FP Kamerahus
Sigma FP Kamerahus
Sigma FP Kamerahus
Sigma FP Kamerahus
Sigma FP Kamerahus
Artikkelnummer: 1045833

Sigma FP Kamerahus

Verdens minste fullformatshus med avanserte videofunksjoner

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Støtter de fleste bildeforhold: 21:9, 16:9, 3:2, √2:1 (Tilsvarer 1:1.41), 4:3, 7:6, 1:1
  • Bakbelyst CMOS-fullformatssensor på 24mp
  • 4K UHD 30p Long-GOP og All-I
21 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Som verdens minste fullformatshus er Sigma FP produsert for deg som er "run and gun"-filmer, som trenger mange valgmuligheter for tilbehør og rigging, men allikevel vil ha fordelene som en fullformatssensor gir. Den bakbelyste CMOS-sensoren på 24mp gir god lysfølsomhet, og uten lavpassfilter får du maksimal detaljgjengivelse, både i stillbilder og film. Muligheten til å spille inn filer i formatet Cinema DNG 12-bit 4:2:2 opp til 24p og 4K UHD til en ekstern SSD gjør at du kan skape filmatisk materiale med høy fleksibilitet i post-produksjon.

Fordeler

  • Svært kompakt fullformat
  • Ekstensiv modularitet - tilpass huset etter dine egne behov
  • Cinema DNG 12-bit 4:2:2 i 4K 24p
  • 8-bit 4K opp til 25p
  • Full-HD opp til 120fps
  • Ekstern innspelning til SSD via USB-C
  • Værtett

Avanserte videofunksjoner

Med formatet Cinema DNG får du større dynamiskt område og mer fleksibilitet i din post-produktion. Opp til 24p kan du spille inn i 12-bit til ekstern SSD-lagring, men du har også valgmuligheten å spille inn intert i 8-bit og 10-bit – da opp til 4K UHD 30p eller Full HD 1080p i 120fps. Som filmskaper vil du også sette pris på muligheten til å forhåndsvise flere ulike bildeforhold, som 1:1, 16:9 og Cinemascope 2.35:1 m.m. Dessuten støtter kameraet Cinemagraphs – animerte stillbilder som minner om GIFs eller Apples "Live"-foto.

Solid stillbilde

Råformat i DNG opp til 14-bit med den bakbelysta fullformatssensoren gjør at Sigma FP også er et utmerket stillbildekamera. Den har 49 kontrastgjenkjennende autofokuspunkter og seriebildtagning opp til 18 bilder per sekund, og sensorens høye lysfølsomhet gjør at du kan anvende kameraet med raske lukkertider og i dunkelt lys uten problemer.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen