sp.tech Day Shoulder Bag Black
sp.tech Day Shoulder Bag Black
sp.tech Day Shoulder Bag Black
sp.tech Day Shoulder Bag Black
sp.tech Day Shoulder Bag Black
sp.tech Day Shoulder Bag Black
sp.tech Day Shoulder Bag Black
sp.tech Day Shoulder Bag Black
Artikkelnummer: 1055246

sp.tech Day Shoulder Bag Black

Kompakt skulderveske for kreativt utstyr

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Perfekt for mobil, kamera eller mindre droner
 • Skulderremmen er justerbar med metallspenner
 • Brukes som skulderveske, midjeveske eller kamerainnsats

Velg farge

799 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

sp.tech Day Shoulder bag er en lett og diskret skulderveske med plass til det du trenger. Det sies at "Det beste kameraet er det du har med deg" –  det gjelder også kameravesken! sp.tech Day Shoulder bag er designet slik at du kan ta med deg kameraet overalt i hverdagen og den diskrete designen passerer de fleste miljøer uten å avsløre det verdifulle innholdet.

Fordeler

 • Volum på 3 liter
 • Rommer tilsvarende et kamera, objektiv og mikrofon
 • Flyttbare skillevegger og flere lommer for tilbehør
 • Bær over skulderen, i midjebelte eller i bærehåndtaket
 • Skulderremmen er justerbar med metallspenner
 • Vesken står oppreist på bakken når du setter den fra deg
 • Laget hovedsakelig av resirkulert materiale for å lage så lite klimaavtrykk som mulig

sp.tech skulderveske for kreatører
Sp.tech Day Shoulder Bag er tilgjengelig i tre forskjellige farger – svart, rød og champagne.

Kameraveske tilpasset hverdagsbruk

sp.tech Day Shoulder bag er en liten veske fra Day-serien, en veskeserie med vesker tilpasset kreative mennesker og deres hverdagen. Day Shoulder Bag gir deg en praktisk skulderveske som også kan brukes som kamerainnsats i andre vesker, for eksempel hvis du vil pakke kameraet ned i en koffert eller en vanlig ryggsekk. sp.tech Day Shoulder Bag passer også som en ekstra kamerainnsats i det øvre rommet på sp.tech Day 15" kameraryggsekken.

sp.tech Day skulderveske

Rom justerbare skillevegger

Vesken kan tilpasses med avtakbare skillevegger i det store rommet. Her kan du få plass til for eksempel et speilløst kamera og et mindre objektiv eller mobilriggen din.

Du kan raskt flytte skilleveggene for å tilpasse vesken til dine dingser. Utstyret ditt er beskyttet av veskens myke polstring og skillevegger, sikker beskyttelse mot støt og slitasje. På undersiden av lokket finner du en oppbevaringsplass med glidelås og netting som er praktisk for å kunne se innholdet i lommen uten å måtte åpne den.

Trenger du mer plass til småtingene dine? Åpne lommen med glidelås foran på vesken, hvor det er god plass til minnekort, mobiltelefoner, kabler og tilbehør. Den har fire mesh-rom for å hjelpe deg med å organisere utstyret ditt og holde deg organisert.

sp.tech Day skulderveske

Veske med mange muligheter

Vil du bruke sp.tech Day Shoulder bag som belteveske? Ikke noe problem! Det er mulighet for å feste vesken til et belte ved hjelp av for eksempel en løkke gjennom beltet ditt på baksiden av vesken. Vil du heller bære den i hånden? På toppen av vesken er det en diskret stropp som fungerer som bærehåndtak. Er du irritert over kameravesker som blir tunge og velter? Sp.tech Day er designet etter ønske fra fotografer og kreative innholdsskapere om at kameravesker ikke skal tippe fremover når du legger den fra deg på bakken. sp.tech Day står fast og holder utstyret ditt trygt.

Leveres med

 • sp.tech Day Shoulder bag
 • Skulderstropp
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen