Kampanje
sp.tech Creator Messenger Black
sp.tech Creator Messenger Black
sp.tech Creator Messenger Black
sp.tech Creator Messenger Black
sp.tech Creator Messenger Black
sp.tech Creator Messenger Black
sp.tech Creator Messenger Black
sp.tech Creator Messenger Black
sp.tech Creator Messenger Black
sp.tech Creator Messenger Black
Artikkelnummer: 1055585

sp.tech Creator Messenger Black

Skulderveske for kreativt utstyr

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Volum på 11L og rom med skillevegger
 • Lomme for 14" bærbar PC og 12,9" iPad Pro
 • Åpnes fra kroppen – bedre oversikt og sikkerhet

Velg farge

1 490 NOK

30% rabatt på skuldervesker

Kampanjekode: WEEKLY

Akkurat nå får du 30% på utvalgte skuldervesker. Oppgi kampanjekode: WEEKLY i kassen for å benytte deg av rabatten. Kampanjen gjelder frem til 28/4 eller så lenge lageret rekker.

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sp.tech Messenger Bag er en skulderveske som passer både daglig bruk og den kreative prosessen. Du får plass til både utstyr og datamaskin – perfekt for både jobb og fritid, når du vil ha med deg kreativt utstyr. Vesken har flere rom for utstyr og med skillevegger som kan flyttes og fjernes. sp.tech Messenger – skuldervesken for alle anledninger.

Fordeler

 • Plass til 14" bærbar PC og 12,9" iPad Pro
 • Flyttbare skillevegger for enkel organisering av dingser
 • Flere lommer for tilbehør
 • Plass for mindre vannflaske
 • Metallspenner for maksimal holdbarhet
 • Festeløkker for å kunne feste stropper og bånd
 • Vesken står oppreist på bakken uansett innhold

sp.tech Creator messenger bag
sp.tech Creator Messenger Bag er tilgjengelig i både svart og blått, bildet viser den blå vesken

Oppdag sp.tech Messenger Bag

Messenger deler mange innovative løsninger med sp.tech X-body pack og er født fra den samme grunnideen. Veskene skal fungere som et integrert verktøy for den moderne skaperen som har et variert behov for å ta med seg utstyr.

På utsiden av vesken finner du flere smarte rom og løsninger. Langs fronten av vesken er det en glidelåslomme for småting og på begge sider er det elastiske lommer for rask og enkel tilgang til for eksempel mobile stativer, en slank vannflaske eller Airpods. Det er fire festeløkker som er smart plassert slik at du kan finne dine egne løsninger for å bære med deg det du trenger eller for å style vesken og gjøre den mer personlig med dine egne stropper, karabiner eller paracord-linjer.

Skulderveske med flere oppbevaringsmuligheter

På baksiden av vesken er det to lommer, en med glidelås som passer til en 14" bærbar PC og en bred lomme med borrelås. Den brede lommen åpnes med glidelås i bunnen og kan skyves over håndtaket på en rullebag for enkel transport når du er ute og reiser eller på oppdrag med et større utstyr.

Gjennom lokket på toppen får du tilgang til det store oppbevaringsrommet. Lokket "åpnes fra kroppen" og gir dermed bedre oversikt og sikkerhet. Bretter du opp hjørnene litt, står lokket oppreist og er, i motsetning til tradisjonelle vesker, helt ute av veien og du slipper å holde i lokket mens du henter ting. På innsiden av lokket er en nettinglomme med glidelås for oppbevaring av småting og tilbehør. Praktisk for å kunne se innholdet uten å måtte åpne det.

Flyttbare skillevegger for enkel utstyrsorganisering

I det store oppbevaringsrommet er det to skillevegger som er justerbare slik at du kan tilpasse vesken til ditt utstyr. På innsiden er det et åpent rom med magnetlås for å gjøre det enkelt å åpne.

Hele vesken er ganske stiv i designet, som sammen med den myke polstringen gjør at tingene dine oppbevares trygt og stabilt. Alle glidelåser på utsiden er ekstra tette og har gummiløkker som er enkle å ta tak i selv med frosne fingre eller med hansker.

Sammenlign sp.tech Creator Messenger og X-Body Pack

I tabellen nedenfor kan du sammenligne størrelsen og funksjonene til veskene i Creator-serien. Tabellen viser yttermålene til veskene.

Egenskaper Messenger X-Body Pack
Volum 6,5 L 11,3L
Datamaskinrom 14" 14" (utvidet)
Høyde 31 cm 31 cm
Bredde 37 cm 25 cm
Dybde 16 cm 15 cm
Vekt 1 150 g 850

Leveres med

 • sp.tech Messenger Bag
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen