Brinno BCC2000Plus Construction Camera Bundle
Brinno BCC2000Plus Construction Camera Bundle
Brinno BCC2000Plus Construction Camera Bundle
Brinno BCC2000Plus Construction Camera Bundle
Brinno BCC2000Plus Construction Camera Bundle
Artikkelnummer: 1054139

Brinno BCC2000Plus Construction Camera Bundle

TimeLapse-kamera for byggeplassen eller for de kreative mesterverkene

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Værbestandig IPX5 (med beskyttelsesdeksel)
 • 1080P-oppløsning
 • Styr kameraet via en Windows-datamaskin med programvare
8 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Construction Camera Bundle (BCC2000) har alle komponentene du trenger for å ta opp Timelapse. Brinno Timelapse-kamera leverer HDR-bilder i full HD og i kombinasjon med beskyttelseshuset får du ekstra funksjonalitet for langvarig utendørs eksponering. Du kan enkelt montere kameraet med den medfølgende braketten. Og ved hjelp av den inkluderte 10 meter kabelen kan du bruke en datamaskin for å få tilgang til kameraet og innholdet uten å ha fysisk tilgang til kameraet.

Fordeler

 • Værbestandig IPX5 (med beskyttelseshuset)
 • 1080P oppløsning
 • Styr kameraet via en Windows-datamaskin med programvare
 • Strømkilde 2 AA-batterier eller USB
 • Estimert batterilevetid 80 dager med (5 minutters tidsintervall)Den leveres med en justerbar klemme som åpner fra minimum 1 mm til maksimalt 90 mm. Den kan festes og festes til alle tilgjengelige gjenstander. Klipsen gir et sterkt, slitesterkt og fleksibelt ankerpunkt for kameraet ditt. Kameraarmen har et 360 graders roterende stativ (¼ ") tiltsvivel med 90° tilt for enkel plassering av kameraet.

Command Center

Frykten for å støte ved et uhell og endre kameraposisjon midt i tiden er en saga blott. Brinno Command Center er en alt-i-ett kommando- og kontrollplattform som lar deg få tilgang til kameraet ditt via Windows-datamaskinen. Bruk plattformen til å utføre en rekke handlinger, inkludert: forhåndsvise kamerarammen, endre innstillinger, sjekke batteri- og SD-kortstatus. Sjekk kameraets synsvinkel med datamaskinen før du filmer for å sikre at kameraet er i riktig posisjon og at objektivet er fokusert. Lett å gå inn og se på kameraet gjennom hele prosjektet.

Leveres med

 • Full HD Time Lapse-kamera (TLC2000)
 • IPX5 Construction Power Housing (ATH2000)
 • Industriell klemme i rustfritt stål (ACC1000)
 • Camera Extender Kit (AFB1000)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen