Bubblebee The Windkiller SE for Portable Recorders - L
Artikkelnummer: 1055127

Bubblebee The Windkiller SE for Portable Recorders - L

Vindhette for din bærbare opptaker

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Vindhette for bærbare opptakere
  • Tett pels som beskytter mot vind
  • Enkel installasjon med elastisk åpning

Velg variant

669 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med sin lange og tette fuskepels er Windkiller fra Bubblebee en god vindbeskyttelse for din mikrofon. Windkiller passer til flere forskjellige typer mikrofoner og er flinke til å stenge vinden ute. Vindbeskyttelsen er elastisk og er enkel å montere og fjerne. Windkiller kan også håndtere fuktighet, du trenger bare å la det tørke og deretter riste det til det har fått tilbake formen.

Fordeler

  • Passer til din bærbare opptaker
  • Tett fuskepels som beskytter mot vind
  • Elastisk åpning, enkel montering

Leveres med

1x Windkiller SE

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.