Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 2 meter

Cabletronic Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 2 meter

317831
779 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 2 meter
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
933 NOK

Cabletronics koaxialkabel
Digital videokabel for SDI og HDTV. Kabeltypen er Beldens 1505A, og er utviklet for å møte spesifikasjonene for SMPTE259M/SDI (ca 338 meter) og SMPTE292M/HDTV (ca 91 meter) Samt SMPTE 424M/ 3G-SDI til ca 67 meter. Äkta 75 ohm BNC stiftpropp og brytebeskyttelse er montert i begge ender. Yttermantelens farge er sort, og den er 2 meter lang.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.