Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 2 meter

Cabletronic Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 2 meter

317831
779 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 2 meter
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
932 NOK

Cabletronics koaxialkabel
Digital videokabel for SDI og HDTV. Kabeltypen er Beldens 1505A, og er utviklet for å møte spesifikasjonene for SMPTE259M/SDI (ca 338 meter) og SMPTE292M/HDTV (ca 91 meter) Samt SMPTE 424M/ 3G-SDI til ca 67 meter. Äkta 75 ohm BNC stiftpropp og brytebeskyttelse er montert i begge ender. Yttermantelens farge er sort, og den er 2 meter lang.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.