Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AV-stereokabel AVC-DC400ST

Canon AV-stereokabel AVC-DC400ST

320312
269 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Med denne A/V-kabel kan du enkelt koble til din Canon til en enhet med bilde og lyd, f.eks. kan du enkelt vise bildene dine til familie og venner.

Kompatibel med blant annet:

  • EOS 1D Mark IV
  • EOS 7D
  • EOS 60D
  • Rebel T3i
  • Rebel T2i
  • Et flertall kameraet i PowerShot-serien
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.