Powershot G7 X III Sølv

Canon Powershot G7 X III Sølv

1044981
 • Filme i 4K eller i slowmo med FullHD 120p
 • 3.5mm mikrofoninngang for å koble til ekstern mikrofon eller mygg
 • Stor 1” sensor og lyssterkt objektiv med 4.2x optisk zoom
 • Fotografer i RAW opp til 30 bilder i sekundet
 • Overfør bilder eller fjernstyr kamera via Wi-Fi og Bluetooth
 • Kompakt størrelse, lav vekt og vinklbar touchskjerm

Velg farge

7 978 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Powershot G7 X III Sølv
Minnekort SDXC Extreme Pro 64GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10
NB-13L 1050mAh Canon kamerabatteri
9 076 NOK
Powershot G7 X III Sølv
Stativkit TSL08CN00 Slim karbonfiber
Kameraveske Mirrorless Mover 5 Pewter
10 237 NOK

Canon G7 X III – Vloggernes favorittkamera har blitt enda bedre

Canon PowerShot G7 X III er et kamera som retter seg både til foto-, film- og vloggskaperne. Canon G7 X-serien er fremforalt kjent for å være fantastiske vloggkamera siden kamera er lite og nett, noe som gjør at du alltid kan ta den med i vesken eller filme gående med den i hånden eller på en selfiestang. G7 X III gir deg høy kvalitet uansett om du fotograferer eller filmer siden kamera har fått en bedre sensor, bildeprosessor og objektiv som gjør at du og kamera kan produsere 4K-filmer eller FullHD opp til 120p. I den tredje generasjonen av G7 X finns det også en mikrofoninngang for at du skal kunne koble til en ekstern mikrofon eller mygg for profesjonell og høykvalitets lyd.

Fordeler

 • Stor 1” sensor og lyssterkt objektiv
 • 4.2X optisk zoom (tilsvarende 24 - 100mm på 35mm) 
 • Filme i 4K eller i slowmo med FullHD 120p
 • Touch-, objekt- eller etpunkts fokus
 • 5-akse bildestabilisering for skarpe, stødige og rystelsesfrie bilder/video
 • 3.5mm mikrofoninngang for å kunne koble til ekstern mikrofon eller mygg
 • Innebygget ND-filter
 • Fotografer i RAW opp til 30 bilder i sekundet med RAW-burst
 • Overfør bilder eller fjernstyr kamera via Wi-Fi og Bluetooth
 • Kompakt størrelse, lav vekt og vinklbar touchskjerm

Foto, film og vloggkamera for alle

Powershot G7 X-serien har vært veldig populære blant youtubers, bloggere, vloggere og filmskapere. Dette delvis på grunn av den enkle håndteringe, effektive bildestabiliseringen men fremfor alt kvaliteten på både foto og video. Dette har blitt enda bedre i Canon Powershot G7 X III siden du nå kan filme i 4K, uten crop, eller om du vil filme med en høyere bildehastighet i FullHD opp til 120 bilder i sekundet for å få herlige slowmotion sekvenser. En nyhet som skiller G7 X III fra de tidligere modellene av G7 X er at det nå finnes en mikrofoninngang, noe som gjør at du kan koble til en ekstern mikrofon (medfølger ikke) for å få ekstra god lydkvalitet. Canon G7 X III mangler blitsskofese derfor behøver du en holder eller stativ (medfølger ikke, se passende tilbehør) for å kunne feste mikrofonen eller mikrofonsenderen. Filmer du sterk lys eller på solrike dager har kamera et ND-filter som du kan velge om skal aktiveres automatisk, på eller av for å få de mest optimale lukkertidene når du filmer.

Stor sensor og lyssterkt objektiv gir høy bildeprestasjon

Canon PowerShot G7 X III har en oppløsning på 20,1 megapixel og en sensor av 1,0"-typen som gjør at du får fantastiske bilder av høy kvalitet og i høy oppløsning under all bruk. Kameras lyssterke f/1,8-2,8 objektiv med en brennvidde tilsvarende 24-100 mm som gir deg mulighet til å fotografere alt fra makrobilder, landskap, street, lifestyle til portrett med lett bakgrunnsuskarphet. Objektivet har 4.2X optisk zoom (tilsvarende 24 - 100mm på 35mm kamera) noe som gir deg muligheten å fotografere alt fra landskap, reisebilder, portrett eller å filme deg selv og andre.  

Superraskt autofokussystem

Kameras autofokus setter fokus direkte på motivet, ansiktet eller det punktet du selv har valgt. Det superraske autofokussystemet har 31 punkter for bred dekning over hele bildet som du raskt kan styre via touchskjermen.

Fotografer i RAW opp til 30 bilder i sekundet

Den nye DIGIC 8 bildeprosessoren gjør det mulig å fotografere opp til 30 RAW-bilder i sekundet (uten autofokus) ved hjelp av funksjonen RAW-Burst. Dette gjør at du kan fange action og fryse hendelser med kontinuerlig seriebildeopptakt for å fange det eksakte øyeblikket uten å gå glipp av noe. Den vanligste hastigheten for bildeserier med autofokus er opp til 8 bilder pr sekund.

Overfør bilder og fjernstyr ditt kamera via WiFi og Bluetooth

WiFi lar deg både fjernstyre kamera via en app i telefonen og du kan se Live View-bilde på telefonens skjerm. WiFi-tilkoblingen og fjernstyringen hjelper deg med å kunne få bildet du ønsker ved at du kan plassere kamera og styre det via telefonen. Bruk telefonen som fjernkontroll og skap kreative selvportrett eller starte og styr innspillingen av dine filmer og vlogger. Gjennom Appen kan du også gjøre innstillinger i kamera samt overføre bilder direkt til telefonen for publisering på sosiale medier.

Kompakt størrelse, lav vekt og vinklbar touchskjerm

Kameran veier kun 304g og er et nett kompaktkamera med gode bilde- og fotoegenskaper. Touchskjermen på 3 tommer er vinklbar med selfiemodus for at du skal kunne fotografere eller filme deg selv eller plassere kamera i vinkler som hverken rygg eller kne takler. 

Leveres med

 • Canon Powershot G7 X III
 • Håndleddsrem WS-DC12
 • Batteri NB-13L
 • Batterilader CB-2LHE
 • Strømkabel
 • Brukermanual

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.