Canon Powershot G7 X III Svart bundle
Canon Powershot G7 X III Svart bundle
Canon Powershot G7 X III Svart bundle
Canon Powershot G7 X III Svart bundle
Canon Powershot G7 X III Svart bundle
Artikkelnummer: 1046218

Canon Powershot G7 X III Svart bundle

Powershot G7 X III Svart + ekstrabatteri NB-13L

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Film i 4K eller i slowmo med FullHD 120p
 • 3.5mm mikrofoninngang for å kunne tilkoble ekstern mikrofon eller mygg
 • Stor 1” sensor og lyssterkt objektiv med 4.2x optisk zoom

Velg farge

9 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon G7 X III - Vlog-kameraet har blitt enda bedre

Canon PowerShot G7 X III er kameraet som er rettet mot å lage bilder, filmer og vlogger. Canon G7 X-Series er spesielt kjent for å være fantastiske vlog-kameraer fordi kameraet er lite og pent, noe som gjør at du alltid kan ta det med i vesken eller filme med fotgjengeren i hånden eller på en selfiestang. G7 X III gir deg høy kvalitet uansett om du fotograferer eller filmer da kameraet har skarpere sensor, bildeprosessor og objektiv, noe som gjør at du og kameraet kan produsere 4K-filmer eller FullHD opp til 120p. I tredje generasjon av G7 X er det også en mikrofonkontakt hvor du kan koble til en ekstern mikrofon eller mygg for virkelig profesjonell og høykvalitets lyd.

Fordeler

 • Stor 1” sensor og lyssterk linse
 • 4,2X optisk zoom (tilsvarer 24 - 100 mm ved 35 mm)
 • Film i 4K eller i slowmo med FullHD 120p
 • Berørings-, objekt- eller enkeltpunktfokus
 • 5-akset bildestabilisering for skarpe, stødige og ristefrie bilder/videoer
 • 3,5 mm mikrofoninngang for å kunne koble til ekstern mikrofon eller mygg
 • Innebygd ND-filter
 • Ta bilder i RAW opptil 30 bilder per sekund med RAW-serie
 • Overfør bilder eller fjernstyr kameraet via Wi-Fi og Bluetooth
 • Kompakt størrelse, lav vekt og vinklet berøringsskjerm
 • Livestream direkte fra kamera
 • Ren HDMI-signal ut

Foto-, film- og vloggkamera for alle

Powershot G7 X-Series har vært veldig populær blant youtubere, bloggere, vloggere og filmskapere. Dette er delvis for enkel håndtering, effektiv bildestabilisering men fremfor alt kvaliteten på både foto og video. Dette har blitt enda bedre i Canon Powershot G7 X III fordi du nå kan fotografere i 4K, uten beskjæring, eller hvis du ønsker å fotografere med høyere bildefrekvens i FullHD opptil 120 bilder per sekund for å få flotte sakte filmsekvenser. En nyhet som skiller G7 X III fra de tidligere modellene av G7 X er at det er en mikrofonkontakt, som lar deg koble til en ekstern mikrofon (ikke inkludert) for å få raffinert lydkvalitet, noe en ekstern mikrofon bidrar til. Canon G7 X III har ikke blitsskofeste, så du trenger en holder eller stativ (følger ikke med, se passende tilbehør) for å kunne montere mikrofon, mikrofonsender eller annet passende tilbehør til blitssko . Hvis du filmer i sterkt lys eller på solfylte dager, har kameraet et ND-filter som du kan velge å aktiveres automatisk, på eller av for å få de mest optimale lukkerhastighetene når du filmer.

Stor sensor og lyssterk linse gir høy bildeytelse

Canon PowerShot G7 X III har en oppløsning på 20,1 megapiksler og en 1,0" type sensor som lar deg få flotte bilder med høy kvalitet og i høy oppløsning for alle moduser. Kameraets lyssterke f / 1,8-2 , 8 objektiver med et brennpunkt lengde tilsvarende 24-100 mm som gir deg muligheten til å fotografere alt fra makrobilder, landskap, gate, livsstil til portretter med lys bakgrunnsuskarphet. Objektivet har 4,2X optisk zoom (tilsvarer 24 - 100mm på 35mm kamera) som gir du mulighet til å fotografere alt fra landskap, reisebilder, portretter eller til å filme deg selv og andre.

Superraskt autofokussystem

Kameraets autofokus fokuserer direkte på objekter, ansikter eller punktet du har valgt. Det superraske autofokussystemet inneholder 31 punkter for bred dekning over hele bildet som du raskt kan kontrollere via berøringsskjermen.

Ta bilder i RAW opptil 30 bilder per sekund

Den nye DIGIC 8 bildeprosessoren gjør det mulig å ta opptil 30 RAW-bilder per sekund (uten autofokus) ved hjelp av RAW-Burst-funksjonen. Dette lar deg fange action og fryse hendelser med kontinuerlig serieopptak for å fange det nøyaktige øyeblikket uten å gå glipp av en eneste hendelse. Vanlig hastighet for bildeserier med autofokus er 8 bilder per sekund.

Overfør bilder og fjernstyr kameraet ditt via WiFi og Bluetooth

Wifi lar deg både fjernstyre kameraet via en app i telefonen og du kan se Live View-bildet på telefonskjermen. Wifi-tilkoblingen og fjernkontrollen hjelper deg med å nå dine mål, da du kan plassere kameraet og kontrollere det via telefonen. Bruk telefonen som fjernkontroll og lag kreative selvportretter eller start og kontroller innspillingen av filmene og vloggene dine. Gjennom Appen kan du også gjøre posisjoner i kameraet og overføre bilder direkte til telefonen for publisering direkte på sosiale medier.

Kompakt størrelse, lav vekt og vinklet berøringsskjerm

Kameraet veier kun 304g og er et pent kompaktkamera med sterke bilde- og fotoegenskaper. Den 3-tommers berøringsskjermen kan vinkles med selfie-modus slik at du kan ta bilder eller filme deg selv eller plassere kameraet i rare vinkler som kan belaste både rygg og knær.

Leveres med

 • Canon Powershot G7 X III
 • Håndleddsstropp WS-DC12
 • 2x batteri NB-13L
 • Batterilader CB-2LHE
 • Strømkabel
 • Brukermanual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK