Batterigrep BG-E11

Canon Batterigrep BG-E11

320984
3 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Batterigrep BG-E11
LP-E6N 2040mAh Canon kamerabatteri
LP-E6/LP-E6N Duo charger Canon
4 743 NOK
Batterigrep BG-E11
LP-E6NH 2130mAh Canon batteri
LP-E6N Ultra 2040mAh 2-pack + dubbel USB lader, Canon Verdipakke
5 975 NOK

Til Canon EOS 5D Mark III BG-E11 Sentrale funksjoner Bedre håndtering av EOS 5D Mark III Doble kontroller for vertikal fotografering Større grep for større hender Bruker to LP-E6-batterier, eller fire AA/LR6-celler som alternativ BG-E11 - Bedre håndtering av EOS 5D Mark III For fotografer som Ønsker å bruke EOS 5D Mark III-kameraet over lengre tidsrom, vil Canons nye ergonomiske batterigrep BG-E11 fordoble batteriets levetid medplass til to LP-E6-batterier, med utvidet fleksibilitet til å bruke AA-batterier som nødreserve. For alle som ofte holder kameraet vertikalt, som ved sports- eller portrettfotografering, har grepet ekstra knapper for AF-start, fokuspunkt og AE-lås, i tillegg til et ekstra Multi Control funksjonshjul og kontrollhjul som gjør det både mer behagelig og enkelt å fotografere vertikalt. BG-E11 matcher EOS 5D Mark III-kameraets elegante design, er laget av solid magnesiumlegering og har den samme solide værbestandigheten - ideell for barske forhold.

[TEXT1014583797]

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.