Canon RF 35mm f/1,8 IS STM Macro
Canon RF 35mm f/1,8 IS STM Macro
Canon RF 35mm f/1,8 IS STM Macro
Canon RF 35mm f/1,8 IS STM Macro
Canon RF 35mm f/1,8 IS STM Macro
Artikkelnummer: 1040853

Canon RF 35mm f/1,8 IS STM Macro

Lyssterkt objektiv med bildestabilisering, tilpasset fullformat

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Stor blender på f/1,8
 • Bildestabilisering tilsvarende 5 trinn
 • Makro 1:2
5 850 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Canon RF 35mm f/1,8 Macro IS STM er et allsidig objektiv med bildestabilisering for Canons speilløse fullformatkameraer, det er en lyssterk og bildestabilisert fast vidvinkelmakro. Dette gir deg mange fordeler ettersom 35 mm er en mye verdsatt brennvidde for reiser, livsstil, bryllup, dokumentarer, arrangementer og makrofotografering. Takket være den høye lysstyrken og bildestabiliseringen kan du fotografere i dårlig lys.

Fordeler

 • Stor blenderåpning på f / 1,8
 • Bildestabilisering tilsvarende 5 trinn
 • Makro 1:2
 • Objektivkontrollring
 • Stillegående og rask STM-fokusmotor
 • Super Spectra Coating

Lyst og skarpt makroobjektiv for alle anledninger

35mm er en svært allsidig bildevinkel som kan brukes i de fleste situasjoner og takket være den store blenderåpningen på f/1.8 og bildestabilisering kan du fotografere under virkelig dårlige lysforhold og likevel få skarpe bilder. Det er også mulig å ta bilder med liten dybdeskarphet for deg som ønsker en kremet og vakker bakgrunnsuskarphet. Objektivet er et makroobjektiv med en forstørrelse på 1:2, som gjør at du kan komme skikkelig nærme og fotografere for eksempel nærbilder av detaljer, småkryp eller lignende. Takket være bildestabiliseringen kan du ta makro uten stativ uten å få skjelven skarphet i bildene.

Hybrid bildestabilisering for både film og foto

Canon Image Stabilizer bidrar til å redusere uskarphet som skyldes uønskede kamerabevegelser fra fotografen. Bildestabilisering lar deg fotografere med 5 trinn lengre lukkerhastighet, som sammen med objektivets høye lysstyrke gjør det lettere å fotografere under dårlige lysforhold. Dette gir også en stor fordel når du filmer ved å gjøre filmene betydelig mer stabile og medgjørlige.

Endre innstillingene dine direkte på objektivet med Lens Control Ring

Objektivet er utstyrt med en objektivkontrollring som lar deg endre for eksempel blenderåpning, lukkerhastighet, ISO eller eksponeringskompensasjon ved å vri på ringen og dermed kunne endre innstillingene dine raskt uten å måtte gjøre det i kameraet, men du kan fortsette å fotografere og raskt slå på for å justere eksponeringen, for eksempel.

Fokuser raskt og nesten lydløst

Objektivet har en stillegående og rask STM autofokusmotor som gir en jevn kontinuerlig fokus under både foto og film. Dette er spesielt nyttig når du fotograferer når du ikke vil at en mikrofon eller lydopptaker skal fange opp lyden fra autofokusen.

Super Spectra Coating

For å unngå å få lyse slør og såkalt ghosting er linsen til objektivet behandlet med Canons flerlags Super Specra Coating slik at lyset ikke reflekteres bort fra objektivet og skaper uønskede optiske effekter. Dette gir objektivet en jevn fargebalanse samt skarphet og høy kontrast.

Leveres med

 • Canon RF 35mm f/1,8 Macro IS STM
 • Linsedeksel E-52 II
 • Bakre linsedeksel
 • Brukermanual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen