Canon RF 35mm f/1,8 IS STM Macro
Canon RF 35mm f/1,8 IS STM Macro
Artikkelnummer: 1040853

Canon RF 35mm f/1,8 IS STM Macro

RF 35mm f/1,8 IS STM Macro

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Stor blender på f/1,8
 • Bildestabilisering tilsvarende 5 trinn
 • Makro 1:2
6 268 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Et allsidig objektiv med bildestabilisering

Dette er Canons nye objektiv for Canons speilløse fullformatkameraer, det er en lyssterk og bildestabilisert fast vidvinkelmakro. Dette gir deg mange fordeler ettersom 35 mm er en mye verdsatt brennvidde for reiser, livsstil, bryllup, dokumentarer, arrangementer og makrofotografering. Takket være den høye lysstyrken og bildestabiliseringen kan du fotografere i dårlig lys.

Fordeler

 • Stor blenderåpning på f / 1,8
 • Bildestabilisering tilsvarende 5 trinn
 • Makro 1:2
 • Objektivkontrollring
 • Stillegående og rask STM-fokusmotor
 • Super Spectra Coating

Lyst og skarpt makroobjektiv for alle anledninger

35mm er en svært allsidig bildevinkel som kan brukes i de fleste situasjoner og takket være den store blenderåpningen på f/1.8 og bildestabilisering kan du fotografere under virkelig dårlige lysforhold og likevel få skarpe bilder. Det er også mulig å ta bilder med liten dybdeskarphet for deg som ønsker en kremet og vakker bakgrunnsuskarphet. Objektivet er et makroobjektiv med en forstørrelse på 1:2, som gjør at du kan komme skikkelig nærme og fotografere for eksempel nærbilder av detaljer, småkryp eller lignende. Takket være bildestabiliseringen kan du ta makro uten stativ uten å få skjelven skarphet i bildene.

Hybrid bildestabilisering for både film og foto

Canon Image Stabilizer bidrar til å redusere uskarphet som skyldes uønskede kamerabevegelser fra fotografen. Bildestabilisering lar deg fotografere med 5 trinn lengre lukkerhastighet, som sammen med objektivets høye lysstyrke gjør det lettere å fotografere under dårlige lysforhold. Dette gir også en stor fordel når du filmer ved å gjøre filmene betydelig mer stabile og medgjørlige.

Endre innstillingene dine direkte på objektivet med Lens Control Ring

Objektivet er utstyrt med en objektivkontrollring som lar deg endre for eksempel blenderåpning, lukkerhastighet, ISO eller eksponeringskompensasjon ved å vri på ringen og dermed kunne endre innstillingene dine raskt uten å måtte gjøre det i kameraet, men du kan fortsette å fotografere og raskt slå på for å justere eksponeringen, for eksempel.

Fokuser raskt og nesten lydløst

Objektivet har en stillegående og rask STM autofokusmotor som gir en jevn kontinuerlig fokus under både foto og film. Dette er spesielt nyttig når du fotograferer når du ikke vil at en mikrofon eller lydopptaker skal fange opp lyden fra autofokusen.

Super Spectra Coating

For å unngå å få lyse slør og såkalt ghosting er linsen til objektivet behandlet med Canons flerlags Super Specra Coating slik at lyset ikke reflekteres bort fra objektivet og skaper uønskede optiske effekter. Dette gir objektivet en jevn fargebalanse samt skarphet og høy kontrast.

Leveres med

 • Canon RF 35mm f/1,8 Macro IS STM
 • Linsedeksel E-52 II
 • Bakre linsedeksel
 • Brukermanual
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.