Blekk PGI-9 Green

Canon Blekk PGI-9 Green

301415
159 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Canon Blekk PGI-9 Green10-farget pigmentblekkPIXMA Pro9500-skriverens 10-fargede pigmentblekksystem gir den nøyaktigheten og holdbarheten som er nødvendig for portretter, utstillinger og kunstarbeider. Kassetter for rødt og grønt blekk utvider fargegamutområdet og gir Økt nøyaktighet ved utskrift av høymettede farger. Tre monokrome blekknyanser gir nøytrale sort/hvitt-utskrifter med redusert metamerisme.Fordeler med pigmentert blekkPigmentblekk er den foretrukne blekktypen for kommersiell foto- og kunstutskrift. Det opprettholder høy kontrast, klarhet og fargemetning over lang tid. Pigmentert blekk tilføyer et heldekkende fargelag som gir svært gode utskrifter både på glanset fotopapir og kunstpapir.FINE-skrivehodeCanons FINE-skrivehode (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) gir skarpe utskrifter i A3+ format med oppløsning opptil 4 800 x 2 400 dpi. Mikroskopiske, 3 pikoliters blekkdråper gir minimal kornethet og sikrer jevn tonalitet over hele fargespekteret. De 7 680 blekkdysene gir fullfargeutskrift av høy kvalitet for hver passering av skrivehodet.Separate blekkassetterCanons system med separate blekkassetter gir maksimal utskriftseffektivitet med en utskiftbar blekkassett for hver farge. Et inspeksjonsvindu på hver kassett muliggjør rask kontroll av blekknivået. En indikatorlampe gir visuell varsling når en blekkassett er tom eller har lavt nivå.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.