Canon Blekk PGI-9 Photo Cyan
Artikkelnummer: 301412

Canon Blekk PGI-9 Photo Cyan

Blekk PGI-9 Photo Cyan

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
158 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Canon Blekk PGI-9 Photo Cyan10-farget pigmentblekkPIXMA Pro9500-skriverens 10-fargede pigmentblekksystem gir den nøyaktigheten og holdbarheten som er nødvendig for portretter, utstillinger og kunstarbeider. Kassetter for rødt og grønt blekk utvider fargegamutområdet og gir Økt nøyaktighet ved utskrift av høymettede farger. Tre monokrome blekknyanser gir nøytrale sort/hvitt-utskrifter med redusert metamerisme.Fordeler med pigmentert blekkPigmentblekk er den foretrukne blekktypen for kommersiell foto- og kunstutskrift. Det opprettholder høy kontrast, klarhet og fargemetning over lang tid. Pigmentert blekk tilføyer et heldekkende fargelag som gir svært gode utskrifter både på glanset fotopapir og kunstpapir.FINE-skrivehodeCanons FINE-skrivehode (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) gir skarpe utskrifter i A3+ format med oppløsning opptil 4 800 x 2 400 dpi. Mikroskopiske, 3 pikoliters blekkdråper gir minimal kornethet og sikrer jevn tonalitet over hele fargespekteret. De 7 680 blekkdysene gir fullfargeutskrift av høy kvalitet for hver passering av skrivehodet.Separate blekkassetterCanons system med separate blekkassetter gir maksimal utskriftseffektivitet med en utskiftbar blekkassett for hver farge. Et inspeksjonsvindu på hver kassett muliggjør rask kontroll av blekknivået. En indikatorlampe gir visuell varsling når en blekkassett er tom eller har lavt nivå.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.