Canon Blekk PGI-9 Red

Canon Blekk PGI-9 Red

Blekk PGI-9 Red

301414
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
159 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Canon Blekk PGI-9 Red10-farget pigmentblekkPIXMA Pro9500-skriverens 10-fargede pigmentblekksystem gir den nøyaktigheten og holdbarheten som er nødvendig for portretter, utstillinger og kunstarbeider. Kassetter for rødt og grønt blekk utvider fargegamutområdet og gir Økt nøyaktighet ved utskrift av høymettede farger. Tre monokrome blekknyanser gir nøytrale sort/hvitt-utskrifter med redusert metamerisme.Fordeler med pigmentert blekkPigmentblekk er den foretrukne blekktypen for kommersiell foto- og kunstutskrift. Det opprettholder høy kontrast, klarhet og fargemetning over lang tid. Pigmentert blekk tilføyer et heldekkende fargelag som gir svært gode utskrifter både på glanset fotopapir og kunstpapir.FINE-skrivehodeCanons FINE-skrivehode (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) gir skarpe utskrifter i A3+ format med oppløsning opptil 4 800 x 2 400 dpi. Mikroskopiske, 3 pikoliters blekkdråper gir minimal kornethet og sikrer jevn tonalitet over hele fargespekteret. De 7 680 blekkdysene gir fullfargeutskrift av høy kvalitet for hver passering av skrivehodet.Separate blekkassetterCanons system med separate blekkassetter gir maksimal utskriftseffektivitet med en utskiftbar blekkassett for hver farge. Et inspeksjonsvindu på hver kassett muliggjør rask kontroll av blekknivået. En indikatorlampe gir visuell varsling når en blekkassett er tom eller har lavt nivå.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.