Blekkpatron farge CL-546 XL

Canon Blekkpatron farge CL-546 XL

1013794
249 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Skriv ut mye mer med XL
Dette fargeblekket har en høy kapasitet som gir opp til 1,6 ganger fler utskrifter enn tilsvarende standardblekk. Blekkpatronene består av tre farger, og brukes til å skrive ut såvel fargedokumenter som bilder. Du kan skrive ut opptil 300 sider i A4-format.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.