Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blekkpatron foto grå 330 ml PFI-306PGY

Canon Blekkpatron foto grå 330 ml PFI-306PGY

1004347

Velg farge

1 585 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Blekk
Canons system bygger på transparente, separate, utbyttbare blekkpatroner. Resultatet blir minimalt blekksløseri som dessuten beskytter miljøet. Det er dessuten veldig enkelt å installere patronene, Canons FINE-kassetter setter du på plass eller bytter ut med kun et håndgrep.

Sammensetningen i Canons blekk motvirker alle faktorer som forårsaker bleking, og spesielt da luftpåvirkning gjennom f.eks ozon. Dette resulterer i at fotoutskriftene holder mye lenger.

Canons blekk produseres i et strengt kontrollert miljø, slik at de mikroskopiske munnstykkene i skriverhodet FINE ikke blir tette. Slik holdes blekket alltid rent, og fritt for støvpartikler.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.