Canon Blekkpatron gul PGI-72Y
Canon Blekkpatron gul PGI-72Y
Artikkelnummer: 1000581

Canon Blekkpatron gul PGI-72Y

Blekkpatron PGI-72 Gul til Pixma PRO-10

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:

Velg farge

146 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blekkpakke
Dette profesjonelle blekket fra LUCIA-serien gir fyldige farger med et bredt fargeområde og en pålitelig kvalitet. I denne pakken får du følgende blekk: fotosvart, matt svart, grå, cyan, fotocyan, magenta, fotomagenta, gul, rød og Chroma Optimizer.

Canons system bygger på transparente, separate, utbyttbare blekkpatroner. Resultatet blir minimalt blekksløseri, noe som beskytter miljøet. Det er dessuten svært enkelt å installere patronene, Canon FINE-kasetter setter du på plass eller bytter ut med kun ett håndgrep.

Sammensetningen i Canons blekk motvirker alle faktorer som forårsaker bleking, og spesielt da luftpåvirkning gjennom f.eks. ozon. Dette resulterer i at fotoutskriftene holder mye lenger.

Canons blekk fremstilles i et strengt, kontrollert miljø, slik at de mikroskopiske munnstykkene i skriverhodet FINE ikke blir tette. Slik holdes blekket rent og fritt fra støvpartikler.

Her i en pakke med samtlige patroner til en lavere totalpris.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.