Canon Blekkpatron PFI-1000M magenta 80 ml til
Canon Blekkpatron PFI-1000M magenta 80 ml til
Artikkelnummer: 1022725

Canon Blekkpatron PFI-1000M magenta 80 ml til

Blekkpatron PFI-1000M magenta 80 ml til

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:

Velg farge

534 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blekkpatron Lucia Pro matt svart 80 ml PFI-1000RMBK LUCIA PRO-serien med professionelt blekk gir fyldige farger med høy densitet, bredt fargeomfang og pålitelig kvalitet. Det pigmentbaserte blekksystemet gir enestående fotokvalitet. Med blekkpatronen for matt svart på 80ml kan du skrive ut inntil 5490 bilder i 10x15cm eller 1600 bilder i A2-format.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.