Canon CN-E 14-35mm L S (M) EF
Canon CN-E 14-35mm L S (M) EF
Canon CN-E 14-35mm L S (M) EF
Artikkelnummer: 1059433

Canon CN-E 14-35mm L S (M) EF

Høyytelses filmzoomobjektiv med 4K- og 8K-oppløsning

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 4K og 8K oppløsning
 • 11 blenderblader for bokeh-effekter i filmkvalitet
 • Enestående fargegjengivelse og detaljer

Velg variant

277 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon CN-E 14-35mm L har en forbløffende bildekvalitet som er perfekt for 4K-produksjoner. Dette avanserte cineobjektivet er tilgjengelig i EF- og PL-fatning og er designet for bruk på Super 35 mm-kameraer. Den gir en konstant maksimal T-stopp-verdi på 1,7 gjennom hele zoomområdet. Støtte for avanserte objektivmetadata inkluderer Cooke/i Technology™ og Zeiss eXtended Data-protokoller.

Fordeler

 • 4K og 8K oppløsning
 • Støtte for objektivmetadata
 • 11 blenderblader for bokeh-effekter i filmkvalitet
 • Bytt mellom Super 35 mm og fullformat med relésett
 • Enestående fargegjengivelse og detaljer

Kinoaktig utseende med optisk kvalitet i 4K

Objektivet gir enestående fargegjengivelse og detaljer, med skarpe bilder fra midten til ytterkantene, som er perfekt for HDR-opptak i 4K og 8K. 11 blenderblader skaper mykt, vakkert lysinnslipp og eksepsjonell dybdeskarphet, mens et innebygd fokuseringssystem gir minimal fokusavstand og utmerket parfokal ytelse. Objektivet gjengir de vakre og varme fargetonene som er typiske for Canons utvalg av Cinema-objektiver.

Konstant T1.7 og stort brennviddeområde

Med en konsekvent lystransmisjon på T1.7 gjennom hele zoomområdet, tilbyr Flex Zoom-serien en bred brennvidde fra vidvinkelen CN-E 14-35 mm T1,7, til en middels brennvidde på CN-E 31.5-95mm T1,7. Disse objektivene er den perfekte kombinasjonen for å dekke en rekke filmsituasjoner.

Designet for cinekameraer med Super 35 mm

Få en bedre kinoaktig kvalitet, bredere brennvidde og større dybdeskarphet. Dette kompakte og lette objektivet er designet for bruk på kameraer med Super 35 mm-sensor.

Modulært objektivfatningssystem

CN-E 14-35 mm T1.7 er tilgjengelig med et EF- eller PL-fatning, noe som gir større fleksibilitet og allsidighet for dine produksjonskrav. Objektivet kan også byttes mellom EF- og PL-fatning*, noe som gir enda mer verdi og fleksibilitet.

Leveres med

 • Canon CN-E 14-35mm L S                                    
 • Lens support shaft (support holder)
 • Dust cap
 • Lens cap
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen