Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Artikkelnummer: 1053942

Canon CR-X300

Profesjonelt utendørs PTZ-kamera

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Kraftig 4K-sensor
 • Optimalisert for utendørs bruk med IP65-klassifisering
 • Allsidig 20x optisk zoom
141 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Få flotte 4K-bilder selv i dårlig vær, takket være dette kompakte IP65-klassifiserte utendørs PTZ-kameraet med 20x optisk zoom, 6G SDI-tilkobling og IP-kontroll og streaming. Canon-X300 er et perfekt kamera for TV, sport, overvåking og mer. Canon-X300 er perfekt for TV, sport, overvåking og andre utendørsfunksjoner.

Fordeler

 • Kraftig 4K-sensor
 • Optimalisert for utendørs bruk med IP65-klassifisering
 • Allsidig 20x optisk zoom
 • 6G SDI, HDMI og NDI | HX
 • Styr den via både fysiske PTZ-kontroller eller via programvare
 • Hybrid AF

Gjør avstanden kortere med uovertruffen skarphet

Ta opp detaljerte 4K-filmer innendørs og utendørs. Med en 1/2,3” CMOS-sensor, 20x optisk zoom og IP-kontroll og strømmefunksjoner, kan CR-X300 yte under alle forhold, fra -15 til +40 °C takket være et IP65-klassifisert kompakt, værbestandig kamerahus.

Kraftige filmer i 4K og Full HD

En 1/2,3 ”4K 4K CMOS-sensor med en DIGIC DV6 bildeprosessor tar opp detaljerte filmer opp til 4K 30P ved 4:2:2/10-bit. Film kan også sendes ut i forbedret Full HD, som da bruker 4K-oversampling. CR-X300 har et allsidig 20x optisk zoomobjektiv med en brennvidde på 29,3-601 mm (tilsvarer 35 mm) i 4K og 20x digital zoom. CR-X300 har også Canons fireakse IS-system for forbedret filmstabilitet. X300 kombinerer høypresisjonskontrastautofokus og autofokus med rask fasedeteksjon, og gir presis fokus selv i lite lys. CR-X300 har et internt 1/8 gradert ND-filter med mulighet for å montere en mekanisme for et forbedret 1/32 ND-filter som setter inn et filter foran på objektivet, og utvider ND-området fra 1/32 til 1 / 256.

Avanserte strømme- og utdataalternativer

CR-X300 er svært fleksibel takket være 6G SDI og HDMI-utganger, PoE++ og nettverkstilkobling med støtte for protokoller som Canon XC, RTP/RTSP, RTMP/RTMPS og NDI | HX samt standard kommunikasjon, streamingprotokoller og kontrollprotokoller. Kameraet kan panorere, vippe og zoome samtidig med høy presisjon så sakte som 0,3 grader/sek, selv med forhåndsinnstillinger, og er kompatibelt med Canons RC-IP100-kontroller, fjernkontrollprogramvare for kamerakontroll og utvalgte tredjepartsalternativer.Egendefinerte bildeinnstillinger

CR-X300 har en egendefinert bildemeny som lar deg finjustere bildeinnstillingene i en rekke opptakssituasjoner med andre kameraer som Cinema EOS, for effektiv arbeidsflyt i en flerkamerakonfigurasjon.

Slitesterk og robust design

Det fullstendig forseglede kamerahuset er vann- og støvbestandig i henhold til IP65 med ekstra saltavstøtende egenskaper for å fungere i temperaturer fra -15 °C til +40 °C og i 90 % luftfuktighet. I tillegg har den en innebygd tørker for god sikt.

Leveres med

 • CR-X300 kamera
 • Strømforsyning
 • Kontaktbeskyttelse
 • Installasjonsveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen