Canon DM-E1D Microphone
Canon DM-E1D Microphone
Canon DM-E1D Microphone
Canon DM-E1D Microphone
Canon DM-E1D Microphone
Canon DM-E1D Microphone
Artikkelnummer: 1052761

Canon DM-E1D Microphone

Retningsstyrt stereomikrofon perfekt for EOS R3

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Digital lyd i høy kvalitet
  • Retningsbestemt for nøyaktig kontroll
  • Enkel håndtering fra kameramenyen
4 549 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Canon DM-E1D Directional Stereo Microphone er en stereomikrofon for video- og systemkameraer som gir et digitalt signal for renere lyd under filming. Mikrofonen er plassert i kameraets multifunksjonssko / blitssko med automatisk synkronisering til kameraet uten kabler for en pålitelig og sikker tilkobling og enkel håndtering via kameramenyen.

Fordeler

  • Digital lyd i høy kvalitet
  • Kabelløs tilkobling
  • Strøm direkte fra kameraet
  • Retningsbestemt for nøyaktig kontroll
  • Enkel håndtering fra kameramenyen

Koble til Canon-kameraet uten ledninger

Bring lyden inn i den digitale æraen med klar lyd fra en mikrofon som bruker Canons multifunksjonelle blitssko for pålitelig ytelse og brukervennlighet. Den retningsbestemte DM-E1D-stereomikrofonen er helt kabelløs for en pålitelig og sikker tilkobling med lav støy, og er enkel å feste til kompatible kameraers multifunksjonelle blitssko. Du trenger aldri å bekymre deg for hvor mye strøm som er igjen i mikrofonens batteri - da den drives direkte fra kameraet.

Enkel bruk fra kameramenyen

Trykk på menyknappen på mikrofonen for å åpne mikrofoninnstillingsmenyen på kameraets LCD-skjerm, noe som gir rask og enkel bruk og kontroll.

Tre forskjellige lydretninger

Digital signalbehandling gir deg et renere og klarere lydsignal som gir en rikere opplevelse og et lydbilde som setter publikum i sentrum. Tre moduser for retning gir deg fleksibiliteten til å spille inn lyd på dine vilkår. Bytt mellom shotgun (mono), 90° eller 120° stereo for rom av forskjellige størrelser.

Leveres med

  • Canon DM-E1D retningsbestemt stereomikrofon
  • Vindhette
  • Blitsskobeskyttelse
  • Brukerhåndbok
  • Garantikort
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen