EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

1015798
  • Objektivet består av 21 linser med en kombinasjon av fluoritt og UD-superglass
  • Ringformet ultralydsmotor gir rask og stille autofokusering
  • Skarpt objektiv med bildestabilisering
  • Robust objektiv som er støv- og vannavvisende
21 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM
Regntrekk Medium DSLR (70-200/2.8)
Pusseklut Photo Microklear Cloth
22 747 NOK
EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM
Kameraryggsekk BackLight 36L Photo Daypack -
Veske Lens Case Duo 40 svart
25 648 NOK

Høypresterende og kraftig telezoom

Kraftig høykvalitets telezoom fra Canon som er perfekt for sport- og naturfotografer. Dette er etterfølgeren til EF 100-400/4,5-5,6 L IS USM som har blitt oppgradert til å gi enda bedre bildekvalitet og flere bruksområder.

Den optiske konstruksjonen er helt omarbeidet og har nå fått en optisk bildestabilisator med 4 trinn effekt for å hjelpe deg å få skarpe bilder på full tele. Tre forskjellige bildestabiliserings moduser for forskjellige motiver og USM for rask og stille autofokusering.

Avansert konstruksjon

For at du skal få et resultat som holder høyeste kvalitet har objektivet blitt utstyrt med hele 21 linseelementer og bruker en kombinasjon av fluoritt og UD glass, samtidig er det første objektiv som bruker ASC-behandling for å minimere reflekser og lysskinn.

Omarbeidet zoom

Du justerer zoomens vri-moment via en spesiell ring for å enkelt kunne zoome og få mulighet å låse zoomen på en ønsket brennvidde. Slik kan du effektiv forhindre at bildekomposisjonen endres selv om du kommer borti zoomen.

Du kan bruke objektivet overalt, selv i tøffe omgivelser siden det er støv-, vann-avvisende og en skikkelig robust kontruksjon.

Leveres med:

  • Front og bakdeksel
  • Solblender - ET-83C
  • Myk veske LZ1324

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.