EF 24mm f/1.4L II USM

Canon EF 24mm f/1.4L II USM

307048
  • Perfekt for alle som vil få et litt bredere perspektiv
  • Værtett for å tåle også tøffe miljøer
  • Gir svært høy bildekvalitet
16 797 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

EF 24mm f/1.4L II USM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Objektivdekselholder m/strikk
16 955 NOK
EF 24mm f/1.4L II USM
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
Polariseringsfilter Pro Nano Titan 77MM
19 185 NOK19 765 NOK

Canon EF 24mm f/1.4L II USM

Et førsteklasse vidvinkelobjektiv med stor f/1.4 blenderåpning og kombinasjon av UD- og asfæriske linseelementer som sikrer enestående, profesjonell bildekvalitet. Dette kombinert med den brede bildevinkelen gjør at du kan lett fotografere hele situasjoner under dårlige lysforhold. Sirkelformet blenderåpning gir deg myke tegninger i den uskarpe bakgrunnen ved bruk av stor blender.

Dette passer utmerket både for fotojournalister, landskapsfotografer og alle som vil få et litt videre perspektiv.

Den høye bildekvaliteten har blitt ytterligere forbedret pga. den nye optiske konstruksjonen, med to asfæriske linse-element av høy kvalitet som hjelper å forhindre kromatiske avvik og fortegning. UD-glasset sørger for optimal bildekvalitet og en meget god detaljgjengivelse fra hjørne til hjørne av bildet.

Skapt for å tåle bruk i krevende miljøer.

Vær- og støvbestandige forseglinger gir ekstra beskyttelse mot værforhold og støv og sørger for at det  er klart til bruk dag etter dag.

Leveres med:

  • Solblender EW-83K
  • Objektivpose LP1214
  • Fremre og bakre objektivdeksel
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.