EF 24mm f/1.4L II USM

Canon EF 24mm f/1.4L II USM

307048
  • Perfekt for alle som vil få et litt bredere perspektiv
  • Værtett for å tåle også tøffe miljøer
  • Gir svært høy bildekvalitet
16 797 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

EF 24mm f/1.4L II USM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
16 965 NOK
EF 24mm f/1.4L II USM
Objektivdekselholder m/strikk
Filterholderkit V6 100mm System
19 455 NOK

Et førsteklasse vidvinkelobjektiv med stor f/1.4 blenderåpning og kombinasjon av UD- og asfæriske linseelementer som sikrer enestående, profesjonell bildekvalitet. Dette kombinert med den brede bildevinkelen gjør at du kan lett fotografere hele situasjoner under dårlige lysforhold. Sirkelformet blenderåpning gir deg myke tegninger i den uskarpe bakgrunnen ved bruk av stor blender.

Dette passer utmerket både for fotojournalister, landskapsfotografer og alle som vil få et litt videre perspektiv.

Den høye bildekvaliteten har blitt ytterligere forbedret pga. den nye optiske konstruksjonen, med to asfæriske linse-element av høy kvalitet som hjelper å forhindre kromatiske avvik og fortegning. UD-glasset sørger for optimal bildekvalitet og en meget god detaljgjengivelse fra hjørne til hjørne av bildet.

Skapt for å tåle bruk i krevende miljøer.

Vær- og støvbestandige forseglinger gir ekstra beskyttelse mot værforhold og støv og sørger for at det  er klart til bruk dag etter dag.

Leveres med:

  • Solblender EW-83K
  • Objektivpose LP1214
  • Fremre og bakre objektivdeksel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.