Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

314169
 • Lyssterkt teleobjektiv med blender f/2,8
 • AF-algoritmer og en ny høyhastighetdsprosessor for best autofokusprestasjon
 • Power Focus ved fokusering i videosekvenser
64 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

EF 300mm f/2.8L IS II USM
Kameraryggsekk BackLight 36L Photo Daypack -
Lens Wide Strap
67 985 NOK
EF 300mm f/2.8L IS II USM
Dust Lenscap E
Polariseringsfilter og holder Drop-In 52 WII
67 934 NOK

Canon EF 300/2,8L IS II USM

Supertelefoto-objektiv med høy ytelse fra L-serien, med 4-trinns bildestabilisator med 3 innstillinger, ideell for alle typer action-fotografering. EF 300mm f/2,8L IS II USM gir enestående bildekvalitet i en robust og lett konstruksjon.

Med en stor blenderåpning på f/2,8, er EF 300mm f/2,8L IS II USM et supertelefoto-objektiv med ultrahøy ytelse som leverer eksepsjonell bildekvalitet i et slitesterkt og lett design. Perfekt for sport- og naturfotografer som stiller høye krav til optikken.

L-serie-kvalitet

L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er meget støv- og fuktighetsbestandig.

 • Forbedret bildekvalitet med SWC-belegg
 • Tre IS-innstillinger
 • Stille og rask autofokus
 • Støv- og dråpetett
 • Robust konstruksjon

4-trinns bildestabilisator

En 4-trinns optisk bildestabilisator - spesielt utviklet for objektivets bestemte brennviddeområde - motvirker uskarphet, som kan forekomme ved fotografering uten stativ eller lang lukketid. Automatisk panoreringsdeteksjon sørger for effektiv ytelse når du følger objekter i bevegelse, og siden IS-systemet befinner seg i objektiver er resultatene synlige gjennom søkeren under fokusering.

Forbedret bildekvalitet med SWC-belegg

Canons patenterte Subwavelength Structure-belegg er designet for bruk i digitalfotografering og reduserer skygger og gjenskinn forårsaket av interne reflekser. Ved å eliminere årsaken, reduserer belegget refleksjoner og leverer skarpe, klare bilder.

Ny 3 IS-innstillinger

Den nye IS-innstilling 3 aktiverer bildestabilisatoren kun under eksponering, og er ideell for alle typer action-fotografering, spesielt områder som krever panorering.

Rask, stillegående autofokus

En ringformet USM (ultrasonisk motor) bruker vibrasjoner med ultrasonisk frekvens for å drive en ekstremt rask autofokus nesten lydløst. Høyhastighets CPU og optimaliserte AF-algoritmer bidrar til den høye AF-ytelsen. Fast elektronisk manuell fokus-overstyring er tilgjengelig uten at du må deaktivere AF.

Leveres med:

 • Objektivbeskyttelse front E-145C
 • Bakre objektivdeksel
 • Hard transportkoffert 300B
 • Stativfeste
 • Solblender ET-120 W II
 • Filterholder

[TEXT1014583797]

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.