Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

314169
 • Lyssterkt teleobjektiv med blender f/2,8
 • AF-algoritmer og en ny høyhastighetdsprosessor for best autofokusprestasjon
 • Power Focus ved fokusering i videosekvenser
64 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

EF 300mm f/2.8L IS II USM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Kameraryggsekk BackLight 36L Photo Daypack -
68 086,15 NOK68 104 NOK
EF 300mm f/2.8L IS II USM
Dust Lenscap E
Lens Wide Strap
65 139 NOK

Canon EF 300/2,8L IS II USM

Supertelefoto-objektiv med høy ytelse fra L-serien, med 4-trinns bildestabilisator med 3 innstillinger, ideell for alle typer action-fotografering. EF 300mm f/2,8L IS II USM gir enestående bildekvalitet i en robust og lett konstruksjon.

Med en stor blenderåpning på f/2,8, er EF 300mm f/2,8L IS II USM et supertelefoto-objektiv med ultrahøy ytelse som leverer eksepsjonell bildekvalitet i et slitesterkt og lett design. Perfekt for sport- og naturfotografer som stiller høye krav til optikken.

L-serie-kvalitet

L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er meget støv- og fuktighetsbestandig.

 • Forbedret bildekvalitet med SWC-belegg
 • Tre IS-innstillinger
 • Stille og rask autofokus
 • Støv- og dråpetett
 • Robust konstruksjon

4-trinns bildestabilisator

En 4-trinns optisk bildestabilisator - spesielt utviklet for objektivets bestemte brennviddeområde - motvirker uskarphet, som kan forekomme ved fotografering uten stativ eller lang lukketid. Automatisk panoreringsdeteksjon sørger for effektiv ytelse når du følger objekter i bevegelse, og siden IS-systemet befinner seg i objektiver er resultatene synlige gjennom søkeren under fokusering.

Forbedret bildekvalitet med SWC-belegg

Canons patenterte Subwavelength Structure-belegg er designet for bruk i digitalfotografering og reduserer skygger og gjenskinn forårsaket av interne reflekser. Ved å eliminere årsaken, reduserer belegget refleksjoner og leverer skarpe, klare bilder.

Ny 3 IS-innstillinger

Den nye IS-innstilling 3 aktiverer bildestabilisatoren kun under eksponering, og er ideell for alle typer action-fotografering, spesielt områder som krever panorering.

Rask, stillegående autofokus

En ringformet USM (ultrasonisk motor) bruker vibrasjoner med ultrasonisk frekvens for å drive en ekstremt rask autofokus nesten lydløst. Høyhastighets CPU og optimaliserte AF-algoritmer bidrar til den høye AF-ytelsen. Fast elektronisk manuell fokus-overstyring er tilgjengelig uten at du må deaktivere AF.

Leveres med:

 • Objektivbeskyttelse front E-145C
 • Bakre objektivdeksel
 • Hard transportkoffert 300B
 • Stativfeste
 • Solblender ET-120 W II
 • Filterholder
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.