Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM
Artikkelnummer: 1014362

Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Bildestabilisatoren motvirker kamerarystelser og beholder skarpheten
  • Objektivet passer spesielt for idretts-, natur- og nyhetsfotografering
  • Kompakt og lett 400mm-objektiv
72 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kompakt og lett 400 mm-objektiv

Dette teleobjektivet har en høy prestasjon og teknikk for diffraktiv optikk som gir en mer kompakt og lettere konstruksjon enn vanlige 400/4,0-objektiv. DO-teknikken korrigerer uønskede optiske effekter som en slik størrelesforminskelse ellers ville innebære. Dessuten kommer du til å kunne fotografere med en lukkertid som er opptil 4 trinn lenger enn vanlig. Bildestabilisatoren motvirker kamerarystelser, og beholder skarpheten.

Objektivet passer spesielt for sports-, natur- og nyhetsfotografering. Det motvirker slør og fargeblødninger, og gir en suveren skarphet gjennom hele bildet. Teknikken Power Focus gjør at du kan skape effekter med fokusskifte med jevne overganger mellom ulike deler av motivet når du spiller inn film.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.