Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

1014362
  • Bildestabilisatoren motvirker kamerarystelser og beholder skarpheten
  • Objektivet passer spesielt for idretts-, natur- og nyhetsfotografering
  • Kompakt og lett 400mm-objektiv
72 483 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

EF 400mm f/4 DO IS II USM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Kameraryggsekk BackLight 26L Photo Daypack -
75 097 NOK
EF 400mm f/4 DO IS II USM
Kameraryggsekk BackLight 26L Photo Daypack -
Dust Lenscap E
75 127 NOK

Kompakt og lett 400 mm-objektiv

Dette teleobjektivet har en høy prestasjon og teknikk for diffraktiv optikk som gir en mer kompakt og lettere konstruksjon enn vanlige 400/4,0-objektiv. DO-teknikken korrigerer uønskede optiske effekter som en slik størrelesforminskelse ellers ville innebære. Dessuten kommer du til å kunne fotografere med en lukkertid som er opptil 4 trinn lenger enn vanlig. Bildestabilisatoren motvirker kamerarystelser, og beholder skarpheten.

Objektivet passer spesielt for sports-, natur- og nyhetsfotografering. Det motvirker slør og fargeblødninger, og gir en suveren skarphet gjennom hele bildet. Teknikken Power Focus gjør at du kan skape effekter med fokusskifte med jevne overganger mellom ulike deler av motivet når du spiller inn film.

[TEXT1014583797]

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.