Canon EF 50mm f/1.8 STM
Canon EF 50mm f/1.8 STM
Artikkelnummer: 1019727

Canon EF 50mm f/1.8 STM

EF 50mm f/1.8 STM

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Perfekt for å isolere motivet ditt og blurre ut bakgrunnen
  • Kompakt og lett objektiv som kan bli med over alt
  • Skarpt objektiv med høy bildekvalitet

Velg variant

1 359 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lyssterkt allsidig objektiv med stille autofokus

Med dette 50 mm faste normalobjektivet med høy lysstyrke er det enkelt å fremheve motivet på en fantastisk måte og skape vakker bakgrunnsuskarphet. Dette er etterfølgeren til den populære EF 50/1.8 II og er et perfekt andreobjektiv for de som ønsker å ta fotograferingen til neste nivå. Objektivet er også ideelt for portretter sammen med et EOS systemkamera med APS-C-sensor og tilsvarer 80mm.

Fordeler

  • Perfekt for å isolere motivet og arbeide med kort dybdeskarphet
  • Rask, stille STM autofokus, perfekt for video.
  • Skarp bildekvalitet
  • Kompakt og kan bli med hvor som helst

Maksimal f/1.8 blenderåpning gir nøyaktig kontroll over dybdeskarphet. Du får kreativ frihet til å finne fokus på motivet og la resten av bildet bli mykt og uskarpt. Blenderåpningen slipper også mer lys inn i objektivet, slik at du kan ta gode bilder selv under mørke forhold.

Sammenlignet med forgjengeren gir EF 50/1.8 STM bedre bildekvalitet og har Canons Super Spectra-belegg som minimerer interne reflektorer og lysslør, en mye mykere og raskere autofokus og bajonettfeste i metall

Leveres med

  • Canon EF 50mm f/1,8 STM
  • Front- og bakdeksler
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.