Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Artikkelnummer: 1039990

Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Passer perfekt for sports-, bryllups-, portrett-, action- eller dokumentarfotografering
 • Bildestabilisator i 3,5 trinn gjør dette objektivet perfekt for fotografering i svakt lys
 • USM-motoren (Ultrasonic Motor) gir rask autofokus, og er tilnærmet lik lydløs
28 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

Dette er den oppdaterte versjonen av den populære profesjonelle telezoomen Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM. Objektivet har et slitesterkt eksteriør som rommer et avansert interiør med fluoritt- og UD-linser som forbedrer bildekvaliteten samt bildestabilisator. Blenderverdien på F/2.8 gjør at objektivet fungerer veldig bra selv i svakt lys, og den 8-blads sirkulære blenderen gir vakker bokeh når du tar bilder med en stor blenderåpning.

Fordeler

 • Telezoom i L-serien
 • F/2.8 Blenderverdi for ytelse i svakt lys
 • Bildestabilisator i 3,5 trinn
 • Fluoritt- og UD-objektiver
 • Antirefleksbehandling
 • Vann- og støvbestandig
 • Stativfeste

Lyssterk telefoto med konstant blenderåpning på f/2.8

Objektivet har en brennvidde på 70-200mm som gjør det ideelt for action, sport, bryllup, portretter og til og med landskap, dels på grunn av fleksibiliteten med lengre brennvidde og på grunn av lysstyrken. Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM III er et lyssterkt objektiv og slipper inn dobbelt så mye lys som Canon EF 70-200mm f/4-versjonen. Dette gjør at du kan senke ISO og få mindre støy i bildene dine. Objektivet har konstant største blenderåpning, noe som betyr at du kan skyte med f/2.8 gjennom hele brennviddespennet uten å miste lysstyrken når du zoomer, noe som er en fordel i både foto og film. Objektivets store blenderåpning lar deg skyte med veldig kort dybdeskarphet, noe som gir en uklar og vakker bakgrunnsuskarphet takket være den sirkulære blenderåpningen med 8 blenderblader. Canon EF 70-200mm f2.8 IS III USM har en finish og er betydelig hvitere enn den eldre versjonen som går i off-white retning.

Bedre antirefleksbehandlinger

Den optiske og mekaniske utformingen av objektivet er den samme som i versjon II, men noen av linseelementene har fått en moderne antirefleksbehandling, for å håndtere bakgrunnsbelysningen bedre enn forgjengeren, og at frontlinsen har fått et flourinbelegg for å beskytte mot fingeravtrykk, fett og smuss.

Bildestabilisator

Bildestabilisatoren er den samme som i forrige versjon, men i henhold til Dagens Cipa-standard er bildestabilisatoren målt ved 3,5 trinn mot de foregående 4 trinnene. Dette er ikke en forverring, men bare at en ny standard har blitt brukt i målingene. Den 3,5-trinns bildestabilisatoren gjør dette objektivet perfekt for fotografering i svakt lys - selv uten stativ. Systemet lar deg skyte med 3,5 trinn lengre lukkertid enn normalt uten å sløre bildet. Dette er viktig for å få skarpe bilder når du tar bilder i mørke miljøer som kirker og arrangementssteder for å unngå kameraristing.

Rask og stille Autofokus

USM-motoren (ultralydmotor) er ringtype med en AF-algoritme som gjør den raske autofokusen nesten lydløs. Du kan også justere skarpheten manuelt, uten å slå av autofokus. Minste nærområde er 1,2 meter som gjør at du kan komme veldig nær motivet.

Stativbrakett

Objektivet leveres med en stativbrakett, noe som gjør det enklere hvis du bruker monopod eller trebente stativer. På bunnen av stativfestet er det en 1/4"-tråd som passer til de fleste stativer og stativplater. Fordelen er at vekten ikke er på kamerakroppen, men tyngdepunktet er relativt sentrert mellom kamera og objektiv. Hvis du vil bytte mellom horisontale eller vertikale utskjæringer, er det nok å løsne skruen og dreie objektivet i stedet for å fjerne objektivet fra stativet.

Leveres med

 • Solblender
 • Veske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen