Canon EF-M 28mm f/3,5 Macro IS STM
Canon EF-M 28mm f/3,5 Macro IS STM
Canon EF-M 28mm f/3,5 Macro IS STM
Canon EF-M 28mm f/3,5 Macro IS STM
Canon EF-M 28mm f/3,5 Macro IS STM
Artikkelnummer: 1026996

Canon EF-M 28mm f/3,5 Macro IS STM

EF-M 28mm f/3,5 Macro IS STM

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Få lys i bildene dine med Macro-Lite
 • Lett og kompakt - perfekt til å alltid ha med seg
 • Kom svært nærme og fang detaljer med supermakromodus
3 521 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kompakt og lett makroobjektiv for EOS M-kameraer
Dette makroobjektivet for Canons speilløse EOS M-kameraer er både lett og kompakt med en vekt på bare 130 gram, slik at du kan ta den hvor som helst. Det har to innebygde kontrollerbare lysdioder (MacroLite) som praktisk talt fjerner skygger og mørke i bildene dine. I supermakromodus kan du komme så nær som 93 mm fra motivet ditt, så enten du fotograferer favorittmaten din for å dele på Instagram eller vakre detaljer i en blomst om våren, får du bilder med rike detaljer og farger.

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM har en hybrid bildestabilisator som minimerer både vinkel- og kameraristing slik at du får skarpe bilder, noe som er viktig for makrofotografering, samtidig som du får mer fleksibilitet når et motiv beveger seg. I tillegg har objektivet UD- og asfæriske linser for beste bildekvalitet.

Få lys i bildene dine med Macro-Lite
Macro Lite-lampen lar deg komme nær uten at lyset blir dårligere. Det letter alle skygger fra kameraet og objektivet, lar deg belyse små gjenstander og gir stilige gnister i bilder av for eksempel smykker og teksturer på klær - perfekt for motebloggeren. Objektivet har en knapp som lar deg bytte Macro Lite-belysningen mellom venstre og høyre side for å finne riktig balanse, slik at du kan få et veldig fint dramatisk lys i nærbildene dine.

Mer enn bare makro
Til tross for at objektivet er designet for makrofotografering, fungerer det også bra for annen daglig fotografering. Det har en stor blenderåpning på f/3,5 og brennvidden tilsvarer ca 44,8 mm i 35 mm format som lar deg få en naturlig synsvinkel - perfekt for øyeblikksbilder. Hybrid bildestabilisatoren sammen med den sirkulære blenderåpningen med 7 blader er også utmerket for portrettfotografering. Du får en fin myk bakgrunn, og hvis du bruker Macro Lite, kan du få øynene til å tindre.

Med en nesten stille stepper motorteknologi (STM) kan du spille inn filmer av høy kvalitet med et jevnt og stille fokus. På denne måten får du bare lyden du ønsker i filmen din, og ikke lyden av linsemotoren.

Fordeler

 • Lys og kompakt - perfekt for å ta den med alltid
 • Kom veldig nærme og fang detaljer med supermakromodus
 • Allsidig makroobjektiv til mer enn bare makrofotografering
 • Macro Lite lyser opp skyggene og lyser opp motivet
 • Leverer skarpe bilder
 • Jevn og stille fokus

Leveres med:

 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Solblender ES-22
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.