EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

1025498
  • Rask, stille og jevn autofokus
  • Bildestabilisator som gir skarpe bilder og stabile, jevne filmer
  • Objektivet dekker mange brennvidder og har et zoomintervall
5 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM
UV-Filter 67mm PD WMC
Polarisasjonsfilter Sirkulært PD-CPL 67mm
6 538 NOK
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Solblender LH-73D tilsvarer EW-73D til Canon
5 758 NOK

Allsidig vidvinkelzoom for EOS EF-S kamerahus
Canon EF-S 18-135/3,5-5,6 IS USM er et perfekt alt-i-ett-objektiv som passear til alt fra landskapsfotografering til portrett, film og hverdagsbilder. Med en rask stillegående og jevn autofokus samt en bildestabilisator som kompenserer for 4 trinn får du skarpe bilder og stabile, jevne filmer. Objektivets brennvidde dekker de fleste områder og har et zoomområde som tilsvarer 29-216 mm i 35 mm-format samt en nærgrense på 39 cm. Perfekt for deg som vil fange motivene på avstand men også ønsker å gå tett på.

For deg som liker å filme
Komplementer objektivet med en Power Zoom adapter PZ-E1 (selges separat) som gir deg jevnere zooming samt mulighet å fjernstyre zoomen med via WiFi.

Leveres med:
Bakre og fremre objektivdeksel, manual

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.