EOS 2000D svart + EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II

Canon EOS 2000D svart + EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II

1038686
 • Smidig og lettanvendelig systemkamera
 • Gode muligheter for å bygge ut systemet
 • FullHD-video og RAW-bilder
 • Trådløst nettverk for å legge over bilder til telefonen
 • Ferdige motivprogram og kreative P/Tv/Aw/M-moduser
4 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

EOS 2000D svart + EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II
Kameraryggsekk Backstory 13
Stativkit GoPlus FGP18A Alu + B1
9 380 NOK
EOS 2000D svart + EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II
Lyskit 2st LEDP260C + Lysstativ
LED-Belysning RGB Mobile Light L3
9 770 NOK

Nybegynnervennlig systemkamera fra Canon

Canon EOS 2000D er et nybegynnerkamera med innebygde funksjoner som hjelper deg med å utvikle fotograferingen din, der du kan få hjelp med innstillinger og tips. Du kan også bruke kameraet i fullt manuell modus, fotografere RAW-bilder og utvikle ditt system med Canons objektiver og blitser. Her i pakke med den stabiliserte normalzoomen EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II.

Fördelar:

 • Nybörjarvänlig
 • 24 mp sensor med RAW-format
 • FullHD-video
 • Bygg ut ditt system
 • Wifi med NFC
 • EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II.

Nybegynnervennlig

Canon 2000D er et systemkamera for deg som vil begynne å fotografere. Funksjoner som Creative Auto hjelper deg å komme igang med innstillingene, smatidig som du kan ta fantastiske bilder. Menyene er enkle, tydelige og grafiske, og knappene er av klassisk Canon-standard. Takket være de dedikerte knappene for hvitbalanse, ISO, fokuspunkter og eksponeringskompensasjon i kombinasjon med modus- og innmatningsratt så passer kameraet utmerket også når du ønsker å forlate auto-modus og eksperimentere og lære deg kameraets innstillinger og funksjoner i dybden.

24 mp sensor med RAW-format

Kameraet har fått samme APS-C sensor som sitter i mange dyrere Canon-modeller, noe som bidrar til en bedre bildekvalitet enn forgjengeren, spesielt når det begynner å bli litt dårligere lysforhold. Kameraet kan fotografere både JPG-filer og RAW-filer, der sistenevnte er for deg som virkelig vil kunne etterbehandle dine bilder og ta maksimal kontroll over farge og lys.

FullHD-video

Selvsagt kan du filme med Canon-kameraet ditt. Kameraet spiller inn FullHD-video 1920x1080, og lagrer filmene direkte på minnekortet.

Bygg ut ditt system

Et systemkamera inngår i et system av blitser og objektiver. Med Canon 2000D kan du bruke alle Canons EF og EF-S objektiver, samt Canon-blitser. Under kameraet finnes en 1/4" gjenge for å bruke kameraet sammen med et stativ. Takket være alle tilbehør, objektiver og blitser kan du tilpasse kameraet ditt etter nøyaktig dine behov.

Wifi med NFC

For å kunne dele bildene dine på sosiale medier er Canon 2000D utstyrt med innebygd WiFi med NFC-kobling for og veldig raskt kunne parkoble kameraet ditt med en NFC-kompatibel telefon. Dersom telefonen din ikke har NFC kan du enkelt gjøre parkoblingen manuelt. Siden kan du overføre bilder fra kameraet ditt til din teleon, og publisere på Facebook, Instagram eller andre sosiale medier. Gjennom Canons Camera Connect-app kan du også fjernstyre kameraet ditt fra telefonen, noe som er smidig når du skal ta gruppebilder.

EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II

EF-S 18-55/3,5-5,6 IS II er en perfekt, kompakt og svært rimelig standardzoom som kan brukes ved mange ulike tilfeller. Bildestabilisatoren har 4 trinn, og klarer også opptak i svært svakt lys. Den avanserte antirefleksbehandlingen Super Spectra Coating sikrer fargebalansen, og gir skarpe bilder med høy kontrast. Dessuten bekjempes refleksjoner og lysslør ved at lyset som reflekteres fra digitale kameraers sensorer eller interne optiske elementer absorberes. En asfærisk linse leverer klare bilder med høy kontrast selv med helt åpen blender. Ved produksjonen av EF-S 18-55mm f/3,5.-5,6 IS II brukes kun miljøtilpasset, blyfritt glass.

Leveres med:

 • EOS 2000D hus
 • EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II
 • Øyemusling Ef
 • Kamerarem EW-400D
 • Batteri LP-E10
 • Batterilader LC-E10E
 • Nettadapter for batterilader
 • Starthåndbok

[TEXT1014758434]

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.