EOS 5DS R Kamerahus

Canon EOS 5DS R Kamerahus

1017503
 • Ekstremt høyoppløst sensor uten lavpassfilter
 • God ergonomi og håndtering
 • Doble kortplasser gir ekstra sikkerhet
 • Stort utvalg av objektiver
29 987 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

EOS 5DS R Kamerahus
LP-E6N 2040mAh Canon kamerabatteri
LP-E6/LP-E6N Duo charger Canon
31 235 NOK
EOS 5DS R Kamerahus
Kameraveske Vision 15 graphite
Blits TT350 til Canon
32 552 NOK

EOS 5DS og EOS 5DS R – en ny klasse digitale speilreflekskameraer i fullformat med skyhøy oppløsning

 • 50,6-megapikslers CMOS-sensor
 • 2 DIGIC 6-prosessorer
 • Kansellerende lavpassfilter (5DS R)
 • 150 000-pikslers RGB+IR lysmåler
 • Opptil 5 bilder i sekundet
 • AF som kan overgå EOS 1D X

Rask og høyoppløst

Canon EOS 5DS R hever lista for fullformats digitalkameraer med sine 50,6 megapiksler. I skrivende stund er det ingen andre kameraer i nærheten av dette.

EOS 5DS R er utstyrt med et kansellerende lavpassfilter, som gir enda mer detaljer enn 5DS, og er i dag det krafigste verktøyet du kan få til naturfoto. 5DS R har større risiko for å gi bilder med moare-effekter enn 5DS ved fotografering av motiver med repeterende mønstre som tekstiler og annet.

Den høye oppløsningen gir deg enda større muligheter til å beskjære bildene mens du fortsatt har et høyoppløst bilde igjen. Du kan beskjære bildet direkte i kameraet til en cropfaktor på 1,3 og 1,6. 1,6x gir deg et stillbilde på 19 megapiksler.

Doble prosessorer

Doble DIGIC 6-prosessorer gir deg muligheten til å fange ethvert øyeblikk med høy kvalitet og presisjon. Prosessorene tar seg ikke bare av datastrømmen og bildeprosesseringen, men gir overlegen kraft til både autofokus og lysmåling så alt fungerer sømløst sammen.

Autofokus

Kameraets autofokussystem består av 61 autofokuspunkter med 41 kryssensorer som leverer fantastisk skarphet over hele bildeflaten. Når du fotograferer bevegelige motiver, hjelper Canons EOS iTR.-tenkologi (intelligent Tracking and Recognition) deg til å få perfekt fokus ved å spore både ansikter og farger.

Kameraet har også en RGB+IR lysmåler på 150 000 piksler, som kan detektere ulike typer motiv og dermed lettere beregne eksponeringen. Den har også en flimmer-sensor, som gjør at du unngår uønskede effekter når du fotograferer flimrende lys.

Bygd for å jobbe

Søkeren, som dekker 100% av bildet, og er svært stor og lys, gir deg elektronisk informasjon og gjør det lettere å komponere bildet på beste måte. Informasjonsskjermen på toppen kan tilpasses dine behov, så du får all den informasjonen du trenger, men ikke mer.

Kamerahuset er, utvendig, svært likt EOS 5D Mark III, så du kjenner deg lett igjen og kommer raskt i gang. Huset er laget i magnesiumlegering for å tåle tøffe tak, og værtettet for å tåle klimaet.

Kreative programmer for fantastisk detaljrikdom

EOS 5DS R har flere kreative programmer, som f.eks. "Fine Detail" som maksimerer detaljnivået fra den høyoppløste bildebrikken og gjør avansert justering av skarphet direkte i kameraet. Multieksponering, HDR og innebygd timer gir deg enda flere muligheter til å være kreativ. Den innebygde timeren lar deg gjøre intervallfotografering og lage time-laps-videoer uten avansert tilbehør.

Forskjellen mellom Canon EOS 5Ds og 5DsR

Forskjellen mellom Canon EOS 5Ds og 5DsR er at 5DsR er utstyrt med et "low passcancellation filter" som gir deg "skarpere" bilder sammenlignet med det tradisjonelle lavpassfiltere som finnes i 5Ds. For deg som er natur- eller studiofotograf anbefales 5DsR da du ofte vil ha best kontroll over fotograferingssituasjonen og også kan flytte kamera litt for å endre lyset og slippe moiré.

Leveres med

 • EOS 5DS R kamerahus
 • Øyemusling Eg
 • Oppladbart batteri LP-E6N
 • Batterilader
 • Skulderrem
 • USB-kabel IFC-150U II
 • Programvare
 • Brukerveiledning

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.