Canon EOS C70 + Ef Objektivadapter 0,71x
Canon EOS C70 + Ef Objektivadapter 0,71x
Canon EOS C70 + Ef Objektivadapter 0,71x
Canon EOS C70 + Ef Objektivadapter 0,71x
Canon EOS C70 + Ef Objektivadapter 0,71x
Canon EOS C70 + Ef Objektivadapter 0,71x
Canon EOS C70 + Ef Objektivadapter 0,71x
Canon EOS C70 + Ef Objektivadapter 0,71x
Canon EOS C70 + Ef Objektivadapter 0,71x
Artikkelnummer: 1053021

Canon EOS C70 + Ef Objektivadapter 0,71x

Canon C70 et kompakt cinekamera med EF-adapter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Pakke med EOS C70 kamera og 0,71x EF-adapter inkludert
 • Canons første cinekamera med RF-fatning
 • 4K Super 35 DGO-sensor (Dual Gain Output)
74 980 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon C70 er et kompakt, fleksibelt cinekamera og det første fra Canon med den nye RF-fatningen. Dette gjør at du kan bruke objektiver fra RF-serien som har raskere kommunikasjon mellom objektiv og kamera, samt gir det deg bildekvalitet på høyeste nivå. Utformingen av kameraet med sin kompakte størrelse og enkle grensesnitt gjør det perfekt for innholdsskapere, TV-produksjoner, dokumentarfilmskapere og live-arrangementer. Takket være størrelsen kan du også enkelt montere det på en gimbal eller drone, som vil gi deg friheten til å skape som aldri før.

Fordeler

 • Canons første cinekamera med RF-fatning
 • 4K Super 35 DGO-sensor (Dual Gain Output)
 • Høyt dynamisk omfang på 16 trinn
 • Opptak i opptil 120fps i 4K
 • Doble SD-kortspor som støtter samtidig opptak i flere formater
 • Dual Pixel CMOS AF med iTR AF X (Intelligent Tracking & Recognition)
 • Profesjonelle innganger og utganger
 • Kompatibel med EF-EOS R 0.71x-adapter for å montere objektiver med Canon EF-fatning

Første Canon Cinekamera med RF-fatning

Helt siden EOS R ble utgitt på markedet, har det blitt etterlyst et Canon cinekamera som bruker samme objektivfatning, og nå er den her. Med Canon C70 kan du bruke alle objektiver i RF-serien, og den utvides kontinuerlig. Sammen med EF-EOS R 0.71x-adapteren kan du også bruke et hvilket som helst EF-objektiv på kameraet med full støtte for autofokus og elektronisk kommunikasjon. Ved at adapteren inneholder en slags vidvinkelfunksjon på 0,71x, vil adapteren gi deg det samme utsnittet på EF-objektivene som de hadde på et fullformatskamera samtidig som den øker lysinnslippet.

4K Super 35 DGO-sensor

C70 får den samme sensoren som sitter i Canons populære C300 III-kamera med DGO-teknologien som står for Dual Gain Output. Enkelt forklart kombineres to bilder i kameraet av sensoren, et som prioriterer høylys og et som prioriterer skygger. Disse slår seg deretter sammen og gir deg et bilde med et høyere dynamisk omfang, for eksempel en HDR- eller HLG-video. 4K-sensoren kan ta opp i bildefrekvenser med opptil 120 fps og støtter både All-Intra-kodeken sammen med Long-GOP, samt H.265 og H.264 i MP4.

Doble SD-kortspor som støtter samtidig opptak i flere formater

Kameraet har to spor som støtter SD UHS-II der du kan velge om du vil ha en sikkerhetskopi av materialet ditt, eller om du vil ha overlappende opptak. Du kan også ta opp i flere formater samtidit til hvert kort for første gang i et Cinema EOS-kamera – slik at du kan være så fleksibel i etterproduksjonen som mulig.

Dual Pixel CMOS AF med iTR AF X (Intelligent Tracking & Recognition)

Canons Dual Pixel er et svært effektivt autofokussystem som er finnes i C70. Sammen med EOS iTR AF X, som kommer fra EOS R5, får du en veldig nøyaktig og responsiv autofokus med ansiktsgjenkjenning og en dyp læringsteknologi som husker ansikter automatisk. Dette gjør at du kan la kameraet håndtere sporing av objektet mens du fokuserer på utsnitt eller innstillinger.

Profesjonelle innganger og utganger

Kameraet har tre lydinnganger via mini XLR med fantomstrøm og 3,5 mm telekontakt, samt en 3,5 mm hodetelefonutgang for monitorering. For å føre ut videosignalet, er det en HDMI-port i full størrelse. En inngang for timecode via BNC-kontakt er også tilgjengelig på forsiden av kameraet.

Kompatibel med "Speedboster" EF-EOS R 0.71x-adapter for å montere objektiver med Canon EF-mount

Sammen med kameraet lanseres også EF-EOS R 0.71x-adapteren, som bruker en optisk konvertering til å gi et fullformatsutsnitt på Super 35-sensoren. Adapteren gir også et ekstra blendertrinn lysinnslipp. All digital kommunikasjon fungerer også mellom objektiv og kamera via de innebygde kontaktene, slik at autofokus, blenderinnstillinger, bildestabilisering, objektivkorrigeringer og objektivmetadata fungerer sømløst med C70.

Leveres med

 • EOS C70
 • EF-adapter 0,71x
 • Kamerahusdeksel
 • Grep
 • Mikrofonholder
 • Nakkerem
 • Strømadapter
 • Batterilader
 • BP-A30 kamerabatteri
 
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen