Canon EOS R3
Canon EOS R3
Canon EOS R3
Canon EOS R3
Canon EOS R3
Canon EOS R3
Canon EOS R3
Canon EOS R3
Artikkelnummer: 1051277

Canon EOS R3

Canon EOS R3 – ligg ett skritt foran

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Nyutviklet 24,1 megapiksel stacked CMOS-sensor – den første av sin type fra Canon
 • RAW-video i 6K/60p, oversampled 4K/60p og 4K/120p slow motion video
 • Filoverføring med Wired LAN, Bluetooth 5.0 og 5 GHz WiFi
59 975 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Canon EOS R3 er til nå den mest avanserte modellen utgitt i Canons speilløse R-serie, et kamera designet for å overgå alle forventninger fra profesjonelle brukere. Canon EOS R3 kommer med utrolige spesifikasjoner, inkludert en nyutviklet 24,1 megapiksel stacked CMOS-sensor, seriebildeopptak med opptil 30 bilder per sekund og autofokus som du kan kontrollere med øyet direkte i søkeren. EOS R3 er ikke bare rå når det gjelder foto, dette er et hybridkamera av rang. Du kan spille inn video i RAW-format opptil 6K/60p og også slow motion video med 120p i 4K-oppløsning.

Fordeler

 • EOS R3 blir det første EOS-kameraet som har en bakgrunnsbelyst stacked CMOS-sensor utviklet og produsert av Canon
 • Sensoren har svært høy lesehastighet og kameraet er utstyrt med DIGIC X-prosessor
 • 30 bilder per sekund ved full AF og AE
 • Merkbar reduksjon av forvrengning i stillbilder med elektronisk lukker sammenlignet med dagens modeller.
 • Autofokusens Deep Learning-teknologi er videreutviklet
 • Gjenkjennelse av folks øyne og kropp har blitt forbedret for både portretter og sport. En ny type motivtracking av kjøretøy er også lagt til
 • Søkeren er utstyrt med øyekontroll av autofokus for stillbilde
 • Opptil 8-trinns bildestabilisering med utvalgte objektiver
 • Kameraet kan også bruke blitssynkronisering med elektronisk lukker
 • Ta opp 6K/60p RAW-video internt i EOS R3
 • Kamerahuset er laget av lett magnesiumlegering
 • Wired LAN og 5 GHz wifi
 • LP-E19-batteri – det samme som i EOS 1D X II og III
 • Ny tilbehørssko med tilkoblinger også for kommunikasjon og strømforsyning for tilbehør
 • Full roterbar skjerm
 • Tre inngangshjul – for optimal ergonomi
 • Utrustet med både multikontroll og smart-kontroll som EOS 1D X III

Ny sensor

Den nye bakbelyste CMOS-sensoren på 24,1 megapiksler gir lynrask ytelse og eliminerer nesten helt "rolling shutter". Med en lukkertid som spenner seg fra 30 sekunder til så raskt som 1/64000 sekund hjelper EOS R3 deg med å fange opp de raskeste hendelsene. Med elektronisk lukker kan du fotografere RAW i opptil 30 bilder per sekund med full AE- og AF-sporing. Du kan også bruke både Canons egne og tredjeparts-blitser når du tar bilder med elektronisk lukker.

Autofokus

Den raske ytelsen til EOS R3 gjelder også for autofokusen. Kameraet kan fokusere så raskt som på 0,03 sekunder, noe som gjør det til det raskeste kameraet i R-serien til dags dato. Den ekstremt raske autofokusen gjør det enklere for deg å fange hendelser i for eksempel sport og reportasje. EOS R3 kommer også med en forbedret autofokusalgoritme som gjør det mulig å følge øynene, kroppen og ansiktet til både mennesker og dyr. Det som er nytt for Canon er at EOS R3 kommer med en innstilling som lar deg følge kjøretøy med autofokus for å fange raske sportsbegivenheter selv på racerbanen.

Kontroller autofokusen på nye måter

For å maksimere kontrollen over alle autofokusinnstillinger kommer EOS R3 med tre forskjellige alternativer for å kontrollere fokuset – med den raske smartkontrollen, den mer nøyaktige multikontrollen eller ved å kontrollere autofokuset med øyet direkte i søkeren. Autofokusen med øyet gir en mer naturlig forbindelse mellom deg som fotograf og EOS R3. Autofokusen følger der du ser i søkeren og gjør det enda enklere og raskere for deg å flytte fokuspunktene dit alt skjer.


Innebygd bildestabilisering i kamerahuset

For å gjøre håndholdt fotografering /videoopptak enda bedre, kommer EOS R3 med en 5-akset bildestabilisering som sammen med utvalgte RF-objektiver kan nå opptil 8 trinn.

EOS R3 – hold deg ett skritt foran

For profesjonelle brukere som jobber rundt om i verden, er det viktig å kunne sende materiale på en rask og effektiv måte. EOS R3 er utstyrt med mange muligheter til å dele materialet ditt, inkludert innebygd 5.0 Bluetooth og 5 GHz WiFi, som effektiviserer arbeidsflyten din og forenkler tilkoblingen til for eksempel en mobiltelefon eller et trådløst nettverk. Det er også en innebygd Ethernet-port som er ideell for brukere som jobber på idrettsstadioner og trenger en pålitelig og rask tilkobling.

Camera Connect-appen

Canon EOS R3 lar deg fjernstyre kameraet via smartenheten din når du bruker Canon Camera Connect-appen. Hvis du kobler til kameraet ditt via Ethernet, kan du også kontrollere det via nettleseren, her kan du eksternt endre metadataene i kameraet, bla gjennom bilder og laste dem ned til datamaskinen.

Utrolige videoegenskaper

Ikke bare har EOS R3 usedvanlig gode fotospesifikasjoner, men det kan også oppfylle kravene til profesjonelle videografer – det er helt enkelt en perfekt hybrid. Kameraet kan ta opp video opptil 6K/60p RAW, noe som gir deg 50% flere detaljer enn 4K-oppløsning. Med de informasjonsrike videofilene kan du oppnå utrolige resultater i etterproduksjon. Du kan også spille inn 4K-video i opptil 60p som er oversamplet fra 6K, noe som sikrer høyest mulig 4K-kvalitet. I tillegg til dette kan du også spille inn video i 4K/120p som gjør det utrolig bra når du trenger å fange detaljerte filmer i sakte film. Totalt kan du ta opp opptil 25 minutter med 6K/60p RAW, 12 minutter med 4K/120p og i litt over 60 minutter på 4K/60p oversampled.

Smidige overføringer også for video

Som et gjennomgående tema kommer EOS R3 til å gjøre arbeidsflyten smidigere og fremfor alt raskere, og det samme gjelder for video. For å redusere størrelsen på filene og gjøre overføringen raskere, har den CRM light eller MP4 som kan tas opp i AII-I, IPB eller IPB light-versjonen. Her kan du som bruker velge mellom flere bithastigheter for å tilpasse materialet ditt i henhold til hva som kreves. Det faktum at EOS R3 er utstyrt med to minnekortspor, gjør det for eksempel mulig å spille inn video i 6K RAW på CFexpress-kortet mens du lager en MP4-sikkerhetskopi.

Søker og skjerm

Canon har utviklet en ny søker med høy ytelse for EOS R3 som kommer uten blackouts, med 5,76 millioner punkter og en oppdateringsfrekvens på opptil 120 bps. Canon selv beskriver dette som en søker med en følelse som utfordrer selv optiske søkere. EOS R3 har også en fullstendig sammenleggbar og roterbar berøringsskjerm på 4,1 millioner punkter som viser flere detaljer enn noen sinne og gir større muligheter for fleksible arbeidsstillinger.

Laget for krevende situasjoner

EOS R3 er bygget i lett magnesiumlegering som tåler både støv og vann, slik at du kan bruke den i de mest krevende situasjonene. Du kan også bruke speedlight-blitser når du kobler de til med den nye adapteren for multifunksjons-blitsskoen.


Prester bedre enn konkurrentene

EOS R3 er bygget slik at du som fotograf aldri trenger å tro at teknologien vil holde deg tilbake, kameraet er utrolig raskt og responsivt og gir deg den viktige fordelen å kunne levere det beste materialet på markedet.

Leveres med

 • Canon EOS R3
 • Øyemusling (ER-h)
 • Blitsskobeskyttelse som er vann- og støvavvisende
 • Kamerahusdeksel (R-F-5)
 • Håndleddsrem (ER-L1)
 • Batterilader (LC-E19)
 • Batteri (LP-E19)
 • Batteribeskytter
 • Strømkabel (EU)
 • Canon USB-kabel (IFC-100U)
 • Beskyttelse for USB-kabel
 • Brukerhåndbok (EU1)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK