Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C

Canon EOS R5 C

EOS R5 C – Hybridkameraet som gjør alt

1054345
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
  • Fullformatsensor med 8k/30p 12-bit RAW-opptak eller 8k/60p ved bruk av ekstern strømkilde
  • 45 megapikslers bilder på opptil 20 bilder/sekund
  • Nøyaktig øyefølgende AF via Dual Pixel CMOS AF og intelligent ansikts-/hodesporing
  • Omfattende profesjonelle opptaksformater, inkludert tre nye varianter i Cinema RAW Light
  • RF-fatning med avansert Combination-IS-teknologi
55 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Canon lanserer EOS R5 C, et kraftig hybridkamera som kombinerer alle de profesjonelle filmopptaksfunksjonene i Cinema EOS-serien med alle fordelene til EOS R-systemet. En CMOS-fullformatsensor med høy oppløsning, DIGIC X-prosessor og RF-fatning muliggjør 8K-filmopptak av høy kvalitet, i tillegg til 45 megapiksler som fortsatt tar bilder med bildeserier på opptil 20 bilder per sekund. Alt i ett kamera. EOS R5 C bygger videre på den innovative innvirkningen EOS 5D II hadde på filmindustrien – nå i et kompakt og fleksibelt kamerahus designet for behovene til den nye generasjonen innholdsskapere og videografer. EOS R5 C er alt i ett kameraet som gjør alt.

Fordeler

• Fullformatsensor med 8k/30p 12-bit RAW-opptak eller 8k/60p ved bruk av ekstern strømkilde
• 45 megapikslers bilder på opptil 20 bilder/sekund
• Nøyaktig øyefølgende AF via Dual Pixel CMOS AF og intelligent ansikts-/hodesporing via EOS iTR AF X
• Omfattende profesjonelle opptaksformater, inkludert tre nye varianter i Cinema RAW Light
• Aktiv kjøling for lange opptak
• Time code input/output
• RF-fatning med avansert Combination-IS-teknologi
• Avanserte tilkoblinger og multifunksjonelt tilbehørsfeste

Canon EOS R5 C

Canons første Cinema EOS-hybridkamera

EOS R5 C er først i Cinema EOS-systemet med intern 8K 30p RAW-opptak og opptil 60p når en ekstern strømkilde brukes. Resultatet er enestående klarhet og uendelige muligheter i etterbehandlingen. Og med det interne aktive kjølesystemet kan innholdsskaperne glede seg over mange timer med 8K av høy kvalitet. Med HDR-støtte via PQ og HLG samt Canons egen populære Log 3-gamma, kan filmskapere ta fantastiske, livaktige videoer og realisere mer uttrykksfulle muligheter for å få seerne til å virkelig fordype seg i innholdet.

Dual Pixel CMOS AF-system

Kameraet har Canons anerkjente Dual Pixel CMOS AF-system, med øyesporings-autofokus og EOS iTR AF X, som sikrer presis fokus hver gang. Denne avanserte autofokusteknologien sporer folks øyne i sanntid og kan til og med følge hodene deres når de ser bort fra kameraet. Kameraet fungerer sammen med den optiske bildestabiliseringen i kompatible linser og har elektronisk bildestabilisering med koordinert kontroll, som demper skjelvinger under håndholdt opptak og gir et stabilt resultat og skarpe bilder.

DIGIC X-prosessor

Med en sensor på 45 megapiksler og DIGIC X-prosessor har EOS R5 C banebrytende stillbildeteknologi og fanger opp lynraske bildeserier på opptil 20 bilder per sekund. DIGIC X-prosessoren gir også nyheter for støybehandling, med en følsomhet så høy som 51 200 ISO – perfekt for skyting under dårlige lysforhold, for eksempel på innendørs sportsbegivenheter. 10-biters HEIF-bilder gir fotografene større kreativ frihet, utvidet dynamisk område og fargeskala. Det er også flere alternativer med intervallutløseren, som kan gi gode høyoppløselige tidsintervallfilmer.

Objektivfleksibilitet med RF-fatning

Med RF-mounten er EOS R5 C kompatibel med et bredt spekter av optikk, inkludert banebrytende RF-objektiver, samt EF- eller Cinema-objektiver via EF-EOS R-mountadaptere. Avansert 5-akse elektronisk IS bidrar til å oppnå jevne og stabile profesjonelle filmer.

EOS R5 C

Avanserte tilkoblinger og verktøy

Med et multifunksjon-tilbehørsko som gir alternativer for XLR / Stereo Mic-inngang, pluss dedikerte terminaler for tidskode, 3,5 mm mikrofon, hodetelefoner, mikro-HDMI, blitssynkronisering, USB-C, samt omfattende programvarestøtte ... EOS R5C er klar for alt!

Velg fra et bredt utvalg av innspillingsformater, inkludert tre Cinema RAW Light-alternativer også som XF-AVC og MP4. Fang opp utvidet dynamisk område med Canon Log 3-, PQ- og HLG-opptak, mens du bruker profesjonelle verktøy som Waveform Monitoring og False Color.

En kompakt, lett design med aktiv kjøling

EOS R5 C er det mest kompakte og lette EOS-cinemakameraet, med OLED-søker, lys artikulert LCD-skjerm og 13 justerbare knapper. En ny aktiv kjølevifte gir lang varighet, mens den tøffe magnesiumlegeringskroppen sikrer profesjonell holdbarhet

Leveres med

  • EOS R5 C
  • Skulderrem
  • Batteri
  • Batterilader
  • Brukermanual
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.