Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Canon EOS R5 C
Artikkelnummer: 1054345

Canon EOS R5 C

EOS R5 C – Hybridkameraet som gjør alt

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Fullformatsensor med 8k/30p 12-bit RAW-opptak
  • 45 megapikslers bilder på opptil 20 bilder/sekund
  • Nøyaktig øyefølgende AF via Dual Pixel CMOS AF
49 967 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Canon lanserer EOS R5 C, et kraftig hybridkamera som kombinerer alle de profesjonelle filmopptaksfunksjonene i Cinema EOS-serien med alle fordelene til EOS R-systemet. En CMOS-fullformatsensor med høy oppløsning, DIGIC X-prosessor og RF-fatning muliggjør 8K-filmopptak av høy kvalitet, i tillegg til 45 megapiksler som fortsatt tar bilder med bildeserier på opptil 20 bilder per sekund. Alt i ett kamera. EOS R5 C bygger videre på den innovative innvirkningen EOS 5D II hadde på filmindustrien – nå i et kompakt og fleksibelt kamerahus designet for behovene til den nye generasjonen innholdsskapere og videografer. EOS R5 C er alt i ett kameraet som gjør alt.

Fordeler

• Fullformatsensor med 8k/30p 12-bit RAW-opptak eller 8k/60p ved bruk av ekstern strømkilde
• 45 megapikslers bilder på opptil 20 bilder/sekund
• Nøyaktig øyefølgende AF via Dual Pixel CMOS AF og intelligent ansikts-/hodesporing via EOS iTR AF X
• Omfattende profesjonelle opptaksformater, inkludert tre nye varianter i Cinema RAW Light
• Aktiv kjøling for lange opptak
• Time code input/output
• RF-fatning med avansert Combination-IS-teknologi
• Avanserte tilkoblinger og multifunksjonelt tilbehørsfeste

Canon EOS R5 C

Canons første Cinema EOS-hybridkamera

EOS R5 C er først i Cinema EOS-systemet med intern 8K 30p RAW-opptak og opptil 60p når en ekstern strømkilde brukes. Resultatet er enestående klarhet og uendelige muligheter i etterbehandlingen. Og med det interne aktive kjølesystemet kan innholdsskaperne glede seg over mange timer med 8K av høy kvalitet. Med HDR-støtte via PQ og HLG samt Canons egen populære Log 3-gamma, kan filmskapere ta fantastiske, livaktige videoer og realisere mer uttrykksfulle muligheter for å få seerne til å virkelig fordype seg i innholdet.

Dual Pixel CMOS AF-system

Kameraet har Canons anerkjente Dual Pixel CMOS AF-system, med øyesporings-autofokus og EOS iTR AF X, som sikrer presis fokus hver gang. Denne avanserte autofokusteknologien sporer folks øyne i sanntid og kan til og med følge hodene deres når de ser bort fra kameraet. Kameraet fungerer sammen med den optiske bildestabiliseringen i kompatible linser og har elektronisk bildestabilisering med koordinert kontroll, som demper skjelvinger under håndholdt opptak og gir et stabilt resultat og skarpe bilder.

DIGIC X-prosessor

Med en sensor på 45 megapiksler og DIGIC X-prosessor har EOS R5 C banebrytende stillbildeteknologi og fanger opp lynraske bildeserier på opptil 20 bilder per sekund. DIGIC X-prosessoren gir også nyheter for støybehandling, med en følsomhet så høy som 51 200 ISO – perfekt for skyting under dårlige lysforhold, for eksempel på innendørs sportsbegivenheter. 10-biters HEIF-bilder gir fotografene større kreativ frihet, utvidet dynamisk område og fargeskala. Det er også flere alternativer med intervallutløseren, som kan gi gode høyoppløselige tidsintervallfilmer.

Objektivfleksibilitet med RF-fatning

Med RF-mounten er EOS R5 C kompatibel med et bredt spekter av optikk, inkludert banebrytende RF-objektiver, samt EF- eller Cinema-objektiver via EF-EOS R-mountadaptere. Avansert 5-akse elektronisk IS bidrar til å oppnå jevne og stabile profesjonelle filmer.

EOS R5 C

Avanserte tilkoblinger og verktøy

Med et multifunksjon-tilbehørsko som gir alternativer for XLR / Stereo Mic-inngang, pluss dedikerte terminaler for tidskode, 3,5 mm mikrofon, hodetelefoner, mikro-HDMI, blitssynkronisering, USB-C, samt omfattende programvarestøtte ... EOS R5C er klar for alt!

Velg fra et bredt utvalg av innspillingsformater, inkludert tre Cinema RAW Light-alternativer også som XF-AVC og MP4. Fang opp utvidet dynamisk område med Canon Log 3-, PQ- og HLG-opptak, mens du bruker profesjonelle verktøy som Waveform Monitoring og False Color.

En kompakt, lett design med aktiv kjøling

EOS R5 C er det mest kompakte og lette EOS-cinemakameraet, med OLED-søker, lys artikulert LCD-skjerm og 13 justerbare knapper. En ny aktiv kjølevifte gir lang varighet, mens den tøffe magnesiumlegeringskroppen sikrer profesjonell holdbarhet

Leveres med

  • EOS R5 C
  • Skulderrem
  • Batteri
  • Batterilader
  • Brukermanual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen