Spar 4500 kroner med kode!
Artikkelnummer: 1057886

Canon EOS R6 Mark II + RF 24-105mm f/4-7,1 IS STM

Pakke med høyytelses fullformatkamera og fleksibelt zoomobjektiv

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 24,2 MP for bilder av høy kvalitet og effektiv lagring
 • Opptil 40 bilder per sekund i serieopptak med en RAW-buffer på 110 bilder
 • 6K oversamplet 4K opp til 60 fps
35 848 NOK

Spar 4500 kroner med kode!

Akkurat nå kan du få 4500 kroner rabatt på dette produktet fra Canon. For å benytte deg av rabatten, skriv inn rabattkoden CANONSUMMER i kassen når produktet er lagt til. Klikk på les mer for å se alle produktene som inngår i kampanjen. Kampanjen varer frem til 31. juli.
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

EOS R6 Mark II utvider det banebrytende EOS R-systemet og kan tilby serieopptak med opptil 40 bilder per sekund, enestående autofokus i lavt lys og 6k RAW/4k UHD-filmopptak. EOS R6 Mark II er den nyeste modellen i kameraserien for skapere av hybrid innhold. Den har den innovative RF-fatningen og overgår standardene satt av EOS R6. Her er listen hevet for både stillbilder og filmsekvenser med en unik blanding av klasseledende ytelse, fantastisk hastighet, stabilitet og profesjonelle filmopptaksfunksjoner.

Fordeler

 • 24,2 MP for bilder av høy kvalitet og effektiv lagring
 • Opptil 8 trinn bildestabilisering som også fungerer med EF-adapteren
 • 6K oversamplet 4K opp til 60 fps
 • Opptil 40 bilder per sekund i serieopptak med en RAW-buffer på 110 bilder
 • Fullt roterbar skjerm for fotografering i alle vinkler
 • ISO-følsomhet opptil 204 800
 • Dual Pixel CMOS AF II for lynrask autofokus
 • Værbestandig og ergonomisk kamerahus
 • Avansert øyeautofokus for fotografering av både dyr og mennesker
 • Den samme Digic X-prosessoren som brukes i EOS R6
 • Ta opptil 760 bilder på en enkelt lading med LP-E6NH
 • Bakoverkompatibel med LP-E6N
 • Doble UHS-II-kortspor
 • Rent HDMI-signal ut

Eksepsjonell skarphet

EOS R6 Mark II bruker samme DIGIC X-prosessorteknologi som i EOS R5, EOS R6 og den ettertraktede EOS-1D X Mark III. Kameraet har en ny 24,2 megapikslers CMOS-sensor og støtter neste generasjons anerkjente Dual Pixel CMOS AF II – hvor hastighet og pålitelighet er tatt til uante nivåer. EOS R6 Mark II kan spore motiver og holde dem i skarpt fokus mens de beveger seg i rammen. Den forbedrede dyplærende AI-teknologien gjenkjenner mennesker, kjøretøy (som nå inkluderer fly og tog) og dyr (med oppdateringen som nå også inkluderer hest/sebra-gjenkjenning). Hva slags motiv som skal oppdages kan velges i menyen eller via det nye autoalternativet, avhengig av fotomiljøet fotografen befinner seg i. Med avansert øyesporing kan du spesifisere hvilket øye (venstre eller høyre) som skal prioriteres i fokus. Og hvis øynene ikke kan oppdages, fokuserer EOS R6 Mark II på ansiktet i bildet i stedet. Selv om en person snur seg bort et øyeblikk, fortsetter sporingen av hodet, og hvis hodet ikke er synlig, vil kameraet spore personens kropp.

Ekstremt effektiv bildestabilisering

EOS R6 Mark II har verdens mest effektive bildestabiliseringsytelse, med en bildestabilisering på opptil 8 stopp. Via kombinert optisk og innebygd bildestabilisering kan kameraet ta lange eksponeringer håndholdt med ekstrem klarhet og skarphet. Fotografer kan også fange stemningen uavhengig av forhold og fokusere ristefritt i lysforhold så lavt som -6,5EV med muligheten til å fotografere opptil ISO 102 400.

Neste generasjons hastighet for EOS R-systemet

EOS R6 Mark II setter nye hastighetsrekorder og er Canons hittil raskeste EOS-kamera. Den tar serier med opptil 40 fps – med elektronisk lukker med 20 og 5 fps-alternativer – og opptil 12 fps mekanisk. Her fanges flyktige øyeblikk som knapt er mulig å oppfatte med det blotte øye. Den nye sensoren reduserer rolling shutter (sammenlignet med EOS R6) slik at kameraets elektroniske lukker kan brukes til å fryse motiver i rask bevegelse.

Møt etterspørselen med forbedrede videofunksjoner

EOS R6 Mark II bruker hele sensorens bredde og er det eneste kameraet i sin klasse som kan ta opp 4k 60p UHD, med samtidig Dual Pixel CMOS AF II-fokusering. Alt 4k-opptak lages ved å oversample sensorens 6k-utgang og resulterer i en fantastisk bildekvalitet. For uavhengige filmskapere som ønsker enda høyere ytelse, fanger EOS R6 Mark II opp 6k RAW via HDMI-utgangen, som kan tas opp på en Atomos Ninja V+ i ProRes RAW. Dette gir flere detaljer og muligheten til å justere parametere som hvitbalanse i etterbehandling. EOS R6 Mark II har også en forbedret kretsdesign for lengre opptakstid – mer enn 40 minutter med oversamplet 4k 60p-opptak eller opptil 6 timer i 4k 30p, avhengig av omgivelsestemperatur, minnekortplass og batterilevetid. Tidligere var maksimal opptakstid 29,59 minutter.

Intelligent tilkobling for å levere innhold

Med oppdatert Bluetooth v.5 og Wi-Fi (5GHz), kan EOS R6 Mark II enkelt kobles til en smarttelefon og nettverk, noe som tillater høyhastighets fil- og FTP/FTPS/SFTP-overføring. Nå er det enkelt å redigere og dele, selv når du er på farten. Kameraet kan også fjernstyres ved hjelp av appene Camera Connect og EOS Utility, koblet til en PC, Mac eller smarttelefon via Wi-Fi eller høyhastighets USB-C. For talentfulle fotografer og innholdsskapere er det like viktig å levere innhold som å ta bilder og filme. EOS R6 Mark II støtter automatisk overføring av enhetens bildefiler til image.canon skyplattform for enkel deling og utskrift av bilder.

Tåler tøffe værforhold

Kamerahuset har akkurat den holdbarheten du forventer av Canon og tåler tøffe værforhold. Den høyoppløselige elektroniske søkeren med 3,69 millioner punkter gir en krystallklar skjerm under fotografering og filmopptak og oppdateringer med 120 bilder/sekund. EOS R6 Mark II har også blitt utstyrt med samme optiske søkersimuleringsfunksjon som EOS R3, som gir en naturlig visning og opprettholder detaljer i skygger og høylys, men med god synlighet i mørke områder og i graderinger.

Leveres med

 • EOS R6 Mark II kamerahus
 • Kamerabeskyttelse RF-5
 • Kamerarem ER-EOS R6 Mark II
 • Batterilader LC-E6E
 • Batteri LP-E6NH
 • Blitsskodeksel ER-SC2
 • AC-kabel
 • RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM
 • Fremre linsedeksel
 • Bakre linsedeksel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen