Superdeal på skulderveske
Artikkelnummer: 1050926

Canon EOS RP Kamerahus

Lett speilløst systemkamera med fullformatsensor

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Lett og brukervennlig speilløst systemkamera med fullformatsensor.
 • 26,2mp oppløsning med Dual Pixel AF-autofokus
 • Vridbar touchskjerm som støtter både film og stillbilde
11 989 NOK

Superdeal på skulderveske

Akkurat nå kan du kjøpe sp.tech Creator X-Body Pack (1055586/1055252) for bare 499,- (ordinær pris 1 290,-) når du kjøper utvalgte kameraer fra SP. Rabatten trekkes automatisk fra når du legger et kamera og en veske i handlekurven. Kampanjen gjelder frem til 23. juni og i begrenset antall. Klikk på «les mer» for å se hvilke vesker som er inkludert i kampanjen.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivningLett, speilløst systemkamera med fullformatssensor og justerbar skjerm

Canon EOS RP er et lett, speilløst systemkamera med fullformatssensor: Rask og myk autofokus også for filming, og digital bildestabilisering for film. Den justerbare pekeskjermen lar deg fotografere og filme fra spennende og ergonomiske vinkler.

Fordeler:

 • Lett og smidig speilløst systemkamera med fullformatssensor
 • 26,2mp oppløsning med Dual Pixel AF
 • Justerbar pekeskjerm letteregjør for både film og stillbilder
 • 4K 25p video, 4K Timelapse og FullHD 60p
 • Digital IS i video
 • Mikrofoninngang og hodetelefonutgang
 • Fokusstabling
 • Kompatibel med Canon EF-objektiver (med adapter)

Lett og smidig speilløst systemkamera med fullformatssensor

Canon EOS RP er et veldig lett og smidig speilløst systemkamera med en vekt på kun 440 gram. Sammen med smidige objektiver som Canon RF 35 mm f/1,8 Macro IS STM får du et smidig kamera som leverer både utmerkede stillbilder og filmer. 

26,2mp oppløsning med Dual Pixel AF

Sensoren på 26,2mp er utstyrt med Canon Dual Pixel AF som gir en myk og nøyaktig fokusinnstilling som fungerer like bra til FullHD video som på stillbilder. Du velger enkelt hvor kameraet skal sette fokus ved å trykke på skjermen.

Justerbar pekeskjerm hjelper deg både til film og stillbilder

En justerbar skjerme er et viktig verktøy for deg som vil utfordre dine fotovinkler eller filmer. Det er enkelt å komponere bildene dine fra lave vinkler eller kontrollere at du selv havner rett i bilder når du tar selfies eller filmer vlogg. 

4K 25p video, 4K Timelapse og FullHD 60p

Du kan spille inn filmklipp i både 4K i 24p eller FullHD 60p. Når du filmer i FullHD bruker kameraet Dual Pixel AF-teknikken, og du kan aktivere den digitale bildestabiliseringen.

Digital IS i video

Den digitale bildstabiliseringen for videogir deg betyrdelig mer stabil film når du håndholder, på bekostning av litt beskåret bilde. Funksjonen passer perfekt for deg som vil ha stabil film uten å måtte montere kameraet på et stativ.

Mikrofoninngang og hodetelefonutgang

Självklart har kameran både mikrofoningång och hörlurutgång så du kan vara säker på att ditt ljud blir som du vill ha det.

Fokusstabling

En spennende funksjon er fokusstabling, der kameraet tar opp til 999 bilder med ulik dybdefokus. Bildene settes sammen i Canon DPP eller PS, og gir deg mulighet til stor dybdeskarphet.

Kompatibel med Canon EF-objektiv

Via noen av Canons adaptere kan du bruke alle dine gamle EF-objektiver med full kompabilitet.

Leveres med:

 • Canon EOS RP
 • Batteri LP-E17
 • Batterilader LC-E17E
 • Kamerahusdeksel
 • Kamerarem
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen