Canon Extender EF 1,4X III Telekonverter
Canon Extender EF 1,4X III Telekonverter
Artikkelnummer: 314177

Canon Extender EF 1,4X III Telekonverter

Extender EF 1,4X III Telekonverter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Ingen tap av objektivets ytelse
  • Innebygd mikroprosessor gir korrekt overføring av data mellom objektiv og kamera
  • Forbedret prestasjon for autofokus og måling
5 147 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Canon EF 1,4x III

Perfekt for presse- , sport- og naturfotografering. Denne lar deg  utvide rekkevidden til ditt Canon L objektiv uten å forringe bildekvaliteten. Denne kompakte telekonverteren øker brennvidden med en faktor på 1,4x, med høyere AF-presisjon takket være forbedret kommunikasjon mellom kamera og objektivet.

Optimaliserte linsebelegg Kompatibel med L-seriens teleobjektiv og telezoom-objektiv.Telekonverteren 1,4x III er spesielt utviklet for å virke sammen med L-seriens IS super-telefotoobjektiv.

Med en konstruksjon av høy kvalitet, forbedrede antirefleksjonsmaterialer inni objektivblenderen og et belegg rundt ytterkantene av objektivelementene som reduserer refleks. Konstruksjonen er støv- og vannbestandig, noe som hjelper til å opprettholde bildekvaliteten.

Leveres med:

  • Extenderdeksel EII
  • Objektivdeksel E
  • Objektivveske LP811
  • Bruksanvisning

Kompatible objektiv

Her finner du en liste over hvilke objektiv som er kompatible.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.