GP-E2 GPS Enhet

Canon GP-E2 GPS Enhet

320988
3 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Geo-tag bildene dine med kompakt og lett GPS Tilbehørssko-montert GPS-enhet for kompatible EOS-kameraer Legger inn data om lengde- og breddegrader i hver bildefils metadata Digitalt kompass lagrer retningsinformasjon Datalogging-program Bærbar design, drevet av 1xAA-batteri Presis klokkeinnstilling på kamera via UTC-tid Canon GPS-mottakeren GP-E2 - en kompakt og lett, avansert GPS-enhet som tilkoples tilbehørsskoen, som gjør det lett for fotografen å geo-tagge bildene sine. Mottakeren er kompatibel med EOS-1D X, EOS 7D*, EOS 5D Mark III, EOS 6D, EOS 650D og EOS M og tagger bildene med data om lengdegrad, breddegrad, i tillegg til i hvilken retning bildet ble tatt. Informasjonen legges til bildets EXIF-fil. *Ved bruk av GP-E2 på 7D kreves det oppkobling via USB-kabel, i tillegg til oppdatering av kameraets firmware. Vær oppmerksom på at GP-E2s elektronisk kompass-funksjon, og GPS tidssynkronisering er ikke mulig med EOS 7D. En GPS Logger-funksjon gjør det mulig for fotografen å spore sin egen rute, ved å laste ned GPS-data med jevne mellomrom, enten enheten er festet til kamerahuset eller oppbevart i etuiet. Når fotografen er tilbake i studioet, kan bildene tagges med GPS-dataene som er lagret i loggfilene, og ruten kan vises med Google Maps eller medfølgende Map Utility-program. For å oppnå høyere presisjon ved lagring av tidspunkt for fotografering, kan fotografen også synkronisere klokkene på kameraene med den globale atomklokken via UTC-informasjon lastet ned fra satelitten. Dette er spesielt nyttig for profesjonelle fotografer som bruker flere EOS 5D Mark III-kameraer, og som Ønsker å prosessere alle bildene sammen og sortere dem etter tidspunkt for fotografering.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.