Canon HDTV 17x KT17ex4.3BIRSE

Canon HDTV 17x KT17ex4.3BIRSE

HDTV 17x KT17ex4.3BIRSE

321638
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
133 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lett zoomobjektiv for portable applikasjoner 

Canon KT17ex4.3BIRSE er et portabelt zoomobjektiv for HDTV-produksjon. Med et bredt spekter av brennvidder, opp til 146mm med den innebygde ekstenderen og den smarte shuttle-bildefunksjonen passer dette objektivet de fleste innspillingssituasjoner. Det er spesielt designet for profesjonelle miljøer som krever høy mobilitet og rask zoom.

  • Innebygd 2x extender
  • Shuttle shot
  • Hi-UD
  • Økologisk og ergonomisk design

Innebygd 2x extender

Den innebygde extenderen gjør at du kan utvide standardbrennvidden på 4,3-73mm og multiplisere den med 2, noe som gir deg en maksimal brennvidde på 146mm.

Shuttle shot

Med denne funksjonen kan objektivet lagre to brennvidder, og senere automatisk veksle mellom dem i begge retninger. Perfekt for mobile innspillingssituasjoner der du trenger å endre brennvidden raskt.

Hi-UD

Objektivet benytter seg av Canons Hi-UD-glass (high-index ultra-low-dispersion), som optimaliserer bildekvaliteten, og reduserer ulike typer forvrengninger.

Økologisk og ergonomisk design

Alle objektiver fra Canon er produsert med minimal miljøpåvirkning i tankene. Dessuten lages de med et ergonomisk design som gjør at du ikke blir sliten selv ved svært lange arbeidsdager.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.