Canon HJ14ex4,7IRSE
Artikkelnummer: 311362

Canon HJ14ex4,7IRSE

HJ14ex4,7IRSE

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
326 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lett vidvinkelobjektiv for portable applikasjoner

Canon HJ14x4,7 IRSE er et portabelt vidvinkelobjektiv for HDTV-produksjon. Med et bredt spekter av brennvidder, opp til 120mm med den innebygde extenderen, og en utmerket vidvinkel på nesten 70 grader, passer dette objektivet for de fleste innspillingssituasjoner. Den er spesielt designet for profesjonelle miljøer som krever høy mobilitet og brede vidvinkler.

  • Innebygd 2x extender
  • Bred vidvinkel
  • Manuell fokus
  • Økologisk og ergonomisk design

Innebygd 2x extender

Den innebygde extenderen gjør at du kan utvide standardbrennvidden på 4,7-60mm og multiplisere den med 2, noe som gir deg en maksimal brennvidde på rundt 120mm.

Bred vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nesten 70 grader ved 4,7 mm, noe som gir den en allsidighet til å fange detaljer over hele bildebredden, i krystallklar skarphet. 

Manuell fokus

Den manuelle fokusen gir deg total kontroll over bildene dine og raske justeringsmuligheter.

Økologisk og ergonomisk design

Alle objektiver fra Canon er laget med minimal miljøpåvirkning som ønske. Dessuten er de laget i et ergonomisk design som gjør at du ikke blir sliten selv under lange arbeidsdager.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.