HJ14ex4,7IRSE

Canon HJ14ex4,7IRSE

311362
326 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lett vidvinkelobjektiv for portable applikasjoner

Canon HJ14x4,7 IRSE er et portabelt vidvinkelobjektiv for HDTV-produksjon. Med et bredt spekter av brennvidder, opp til 120mm med den innebygde extenderen, og en utmerket vidvinkel på nesten 70 grader, passer dette objektivet for de fleste innspillingssituasjoner. Den er spesielt designet for profesjonelle miljøer som krever høy mobilitet og brede vidvinkler.

  • Innebygd 2x extender
  • Bred vidvinkel
  • Manuell fokus
  • Økologisk og ergonomisk design

Innebygd 2x extender

Den innebygde extenderen gjør at du kan utvide standardbrennvidden på 4,7-60mm og multiplisere den med 2, noe som gir deg en maksimal brennvidde på rundt 120mm.

Bred vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nesten 70 grader ved 4,7 mm, noe som gir den en allsidighet til å fange detaljer over hele bildebredden, i krystallklar skarphet. 

Manuell fokus

Den manuelle fokusen gir deg total kontroll over bildene dine og raske justeringsmuligheter.

Økologisk og ergonomisk design

Alle objektiver fra Canon er laget med minimal miljøpåvirkning som ønske. Dessuten er de laget i et ergonomisk design som gjør at du ikke blir sliten selv under lange arbeidsdager.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.